Lechu Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Dziękować dla ludzi którzy zrobili ten Update - pierwszy Update z jakimś modem do pobrania który b. Szybko pobrałem (wiem ze juz 2 dni po akt. I serwer jest juz nie przeciążony) Jeszcze raz dziękuję. Dobra robota Link to comment Share on other sites More sharing options...
erykmoz Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Ostatnio ja też mam problem ze zleceniami. 1 Generate your own dynamic signature at http://jmdev.ca/twitch/ Take a look at in-game-rules http://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/15-in-game-rules/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jankes Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 ... Tak gwoli przypomnienia to tych zleceń nie ma tylko na rynku zleceń/szybkich zleceniach, zaś podjeżdżając do danej spedycji ładunki są i można je pobrać bez problemu. O, dobrze wiedzieć, sprawdziłem i faktycznie tak jest. A mając na koncie 90mln € to na dochodowych zleceniach mi już nie zależy, po prostu chcę sobie pojeździć od miasta do miasta z jakąkolwiek naczepą Link to comment Share on other sites More sharing options...
? Pijany Walcarz ? Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Mi się bardzo podoba nowa synchronizacja, czołówka kończy się w bardzo spektakularny sposób czyli lot (dosłownie) do tyłu i scyzoryk. Tylko MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
CantGiveUP Posted December 8, 2015 Share Posted December 8, 2015 Pojeździłem trochę na MP a na singla wgrałem zimę od Satana.I faktycznie stwierdzam że Satan zrobił to lepiej jak dla mnie i fajnie by było jednak jak byście zmienili tego moda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2402 Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Pojeździłem trochę na MP a na singla wgrałem zimę od Satana.I faktycznie stwierdzam że Satan zrobił to lepiej jak dla mnie i fajnie by było jednak jak byście zmienili tego moda. Lepszy to jest, ale wersje EXTREME wrzucić Już widzę te ciężarówki leżące w barierkach Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Lepszy to jest, ale wersje EXTREME wrzucić Już widzę te ciężarówki leżące w barierkach Jazda na ręcznym i raz w tygodniu na serwisie wymiany opon Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2402 Posted December 9, 2015 Share Posted December 9, 2015 Cóż, komu by się nie spodobało polatać bokiem na autostradach? Skoro w rzeczywistości takiej zimy nie można zaznać to chociaż w grze można by doznać takich warunków drogowych 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzeriusz{ITC} Posted December 10, 2015 Share Posted December 10, 2015 nareszcie zima Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glodzilla Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Nie denerwuje was prawie ciągle padający śnieg ? nawet jak się wyłączy zimę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Game Developer mwl4 Posted December 11, 2015 Author Game Developer Share Posted December 11, 2015 Aby wyłączyć padający śnieg w ustawieniach multiplayera wyłączcie Season effects. Link to comment Share on other sites More sharing options...
świstak cham Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Ja sobie jeszcze wyłączyłem trawę, nawet lepiej wygląda Szkoda że nie idzie wyłączyć balotów słomy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cermit PL Posted December 11, 2015 Share Posted December 11, 2015 Cos mi sie wydaje, ze jakby dali mod od Satana byloby lepiej. Może warto zrobic update Link to comment Share on other sites More sharing options...
cakebadger Posted December 12, 2015 Share Posted December 12, 2015 Też jestem za nieco 'trudniejszym' modem zimowym. Taki, który zweryfikuje, kto się nadaje na kierownika zestawu... albo parkingowego driftera. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
(DS) GosuPL Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Piękna sprawa. A widok ludzi na mapie GPS to majstersztyk. Wreszcie nie ma problemów przy wyprzedzaniu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSzabla Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Ten mod zimy taki jakiś ciężki. Jak go uaktywniam, to grafika ledwo zipie. ;c Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2402 Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 No to coś masz z kompem, mi wręcz przeciwnie, FPSy poszły w górę co prawda na modzie Satana było jeszcze więcej klatek ale lepsze to niż nic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristam Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Aktualizacja bardzo dobra, ale poczułem niedosyt jak zobaczyłem mod na zimę. Jednak mam nadzieję, że kiedyś mod na zimę będzie bardziej realistyczny. Mam tu na myśli, gołoledź, poślizgi na zakrętach jak i na prostych odcinkach, zaspy na drodze, itp. Cel? Tak, kiedyś go miałem Marzenia swoje już dawno sprzedałem Moja wiara umarła pod płotem A nadzieję straciłem tej nocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Aktualizacja bardzo dobra, ale poczułem niedosyt jak zobaczyłem mod na zimę. Jednak mam nadzieję, że kiedyś mod na zimę będzie bardziej realistyczny. Mam tu na myśli, gołoledź, poślizgi na zakrętach jak i na prostych odcinkach, zaspy na drodze, itp. No przecież są poslizgi, itp. Wystarczy że nie zwolnisz przed ostrymi zakrętami i lecisz na bok Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lajtek Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Ten twoj opisywany poślizg to jest i przy zwykłej grze czyli bez kodów wiec moim zdaniem nie ma różnicy a powinna być. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wemax[PL] Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Dla mnie nie ma różnicy w jeździe na Wintermod może trochę ale to może mi się zdaje :-) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bazyliszek [PL] Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Ten twoj opisywany poślizg to jest i przy zwykłej grze czyli bez kodów wiec moim zdaniem nie ma różnicy a powinna być. Nie zgodzę się. Są pewne manewry które mogłem wykonać z prędkością 40km/h (skręt do firmy eAcres). Ostatnio podczas skręcania z tą prędkością, wyleciałem na pobocze i uszkodziłem ciągnik na 12% i naczepę na 3%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tristam Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Wiesz z tym poślizgiem chodziło mi o to że jadąc np. na lekkim łuku ciągnik zarzuci kilka razy i albo się wyjdzie z poślizgu, albo rozwali się ciągnik. Cel? Tak, kiedyś go miałem Marzenia swoje już dawno sprzedałem Moja wiara umarła pod płotem A nadzieję straciłem tej nocy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2402 Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Nie zgodzę się. Są pewne manewry które mogłem wykonać z prędkością 40km/h (skręt do firmy eAcres). Ostatnio podczas skręcania z tą prędkością, wyleciałem na pobocze i uszkodziłem ciągnik na 12% i naczepę na 3%. Przeglądne pliki tego modu (jeżeli nie są zablokowane) i poszukam czegoś odpowiadającego za fizykę jazdy Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrSzabla Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 No to coś masz z kompem, mi wręcz przeciwnie, FPSy poszły w górę co prawda na modzie Satana było jeszcze więcej klatek ale lepsze to niż nic O właśnie, na modzie Satana gra idzie bardzo płynnie, a wintermod na multi nie daje mi szans gry ;p Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts