ElectroMusic! Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Oby policjanci mieli jakieś komendy na zatrzymanie/unieruchomienie ciężarówki z naczepą, bo jeśli będzie to wyglądać, tak jak na filmie, to wątpię, żeby kogoś zatrzymali... 1 <->
BAKERPK [PL] [ENG] Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Fajnie to wygląda i pewnie wozy policyjne tylko dla administracji 1
[GTW] L3chu Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 To widać zapowiadają sie porządne zmiany a ze skoda pewnie będzie tak ,że dla nas będzie ona dostepna ale bez malowania policyjnego. Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka 1 Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-7600K CPU @ 3.80GHz Karta graficzna: GeForce GTX 1060 6GBPłyta główna: ASRock Gaming K4 Pamięć: 16 GB RAM (użyteczne 15.95 GB RAM)Bieżąca rozdzielczość: 1920 x 1080, 60HzSystem operacyjny: Microsoft Windows 10 Enterprise Monitor: 1) AOC G2260VWQ6 GAMING! 2) LG 40ub800v-za
WillyKrK Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ale jaki sens będzie z zatrzymania ciężarówki xD? Żaden więc dla mnie radiowóz to ficzer dla administracji aby się wyróżniać na drodze i tyle Props za markery graczy na gps. Ciekawe zcy jest to widoczne z gps kabiny. 2
Zdobywca Zdobyczy. Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Dobrze jest.W końcu jakieś progresywne zmiany . ETS2, ATS, MUSIC RACER.
TheHell [PL] Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Ale jaki sens będzie z zatrzymania ciężarówki xD? Żaden więc dla mnie radiowóz to ficzer dla administracji aby się wyróżniać na drodze i tyle Props za markery graczy na gps. Ciekawe zcy jest to widoczne z gps kabiny. Możliwe, że zatrzymania będą z powodów przekroczenia prędkości, jazdy pod prąd itp.. Chociaż nie wiem czy jest jakiś większy sens, bo raczej nikt na Nas nie będzie mógł, a raczej nie będzie miał takiej możliwości nałożyć kary mandatowej, więc pozostaje tylko ban, kick lub pouczenie.
Game Developer mwl4 Posted December 6, 2015 Game Developer Posted December 6, 2015 Ale jaki sens będzie z zatrzymania ciężarówki xD? Żaden więc dla mnie radiowóz to ficzer dla administracji aby się wyróżniać na drodze i tyle Props za markery graczy na gps. Ciekawe zcy jest to widoczne z gps kabiny. Markery graczy są widoczne na wszystkich mapach drogowych. 3
KOZIK_ Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 No no ładnie to się zapowiada. W końcu większe zmiany na mp i Michał coś nowego dodaje do mp.
xQuByte Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Samochodzik fajny, ale dużo pracy włożonej, żeby praktycznie tylko admin stał na poboczu Wiem, że mają być też dla graczy, ale wiadomo, jazda samochodem w symulatorze ciężarówek, to chwilowa zabawa, a następnie powrót do szarej rzeczywistości.
rejm3n Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Wiadomo może kiedy zostanie ta aktualizacja wprowadzona?
[RT] Trybcio86 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Sam nie wiem co o tym myslec i komu te radiowozy sa tak naprawde potrzebne i do czego ? Beda zatrzymywac ciezarowki by sprawdzic ...no wlasnie co? trzezwosc, prawo jazdy, itd? a jak sie nie zatrzymam, bo uznam ze to przebierancy i chca mnie zaciagnac w jagody i zgwalcic Szkoda ze te radiowozy nie moga wywracac ciezarowek ktorez chca je staranowac 2 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864
ElectroMusic! Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Gdyby dodać mały modzik, podmieniający tylko nazwy paru ładunków np. Napoje za Narkotyki, Pomarańcze na Papierosy itp. toooo wtedy byłaby fajna zabawa z policją i mieliby co robić. 3 <->
[RT] Trybcio86 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 bardziej zamiast policji pasuje to ITD !!! 2 https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864
[GTW] L3chu Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Możliwe, że zatrzymania będą z powodów przekroczenia prędkości, jazdy pod prąd itp.. Chociaż nie wiem czy jest jakiś większy sens, bo raczej nikt na Nas nie będzie mógł, a raczej nie będzie miał takiej możliwości nałożyć kary mandatowej, więc pozostaje tylko ban, kick lub pouczenie.Kiedy zostanie wpowadzona ekonomia kary finansowe będą miały sens. Aktualnie każdy może dodac sobie kilka mln za pomoca edycji save.Wysłane z mojego SM-G531F przy użyciu Tapatalka Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-7600K CPU @ 3.80GHz Karta graficzna: GeForce GTX 1060 6GBPłyta główna: ASRock Gaming K4 Pamięć: 16 GB RAM (użyteczne 15.95 GB RAM)Bieżąca rozdzielczość: 1920 x 1080, 60HzSystem operacyjny: Microsoft Windows 10 Enterprise Monitor: 1) AOC G2260VWQ6 GAMING! 2) LG 40ub800v-za
Sarando[PL] Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 jak dla mnie mogli by zrobić w gps w kabinie ciężarówki widoczne kilometry do celu oraz czas dostawy 1
ElectroMusic! Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 jak dla mnie mogli by zrobić w gps w kabinie ciężarówki widoczne kilometry do celu oraz czas dostawy Takimi rzeczami zajmuje się SCS, sam poparłbym taki pomysł bo dla mnie także tego brakuje. <->
PrezesikV8 [PL/ENG] Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 I teraz wszystkie wozy policyjne będą nastawione na Rotterdam
świstak cham Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Oby policjanci mieli jakieś komendy na zatrzymanie/unieruchomienie ciężarówki z naczepą, bo jeśli będzie to wyglądać, tak jak na filmie, to wątpię, żeby kogoś zatrzymali... Są tego plusy i minusy, minus jest taki że może się zrobić jakiś karambol, a plus jest taki, że fajnie pooglądać pościg policyjny
radkus25 Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 ciekawe czy wirtualna spedycja będzie mogła "wynająć " taki radiowóz do umożliwienia przejazdu ( wstrzymania ruchu ) przy konwoju składającego się z kilku firm.....
TheHell [PL] Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 ciekawe czy wirtualna spedycja będzie mogła "wynająć " taki radiowóz do umożliwienia przejazdu ( wstrzymania ruchu ) przy konwoju składającego się z kilku firm..... To akurat byłoby dobrym pomysłem
Pukuwer Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 Gdyby dodać mały modzik, podmieniający tylko nazwy paru ładunków np. Napoje za Narkotyki, Pomarańcze na Papierosy itp. toooo wtedy byłaby fajna zabawa z policją i mieliby co robić. I jeszcze imigrantów. 2
WillyKrK Posted December 6, 2015 Posted December 6, 2015 bardziej zamiast policji pasuje to ITD !!! To teraz dodaj teksture na ilość krajów europejskich dla ich odpowiedników ITD
Recommended Posts