Titanic4 Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 W tym wątku opiszcie wasze początki z ETS 2 MP - każdy musiał jakoś zacząć swoją przygodę w świecie gry. Najpierw ja zacznę. Na samym początku rozwoziłem towary głównie w Niemczech i sąsiednich krajach. Któregoś razu miałem jednak zrobić dostawę do któregoś miasta w UK. Po przebiciu się przez port, który był na trasie będąc jeszcze przyzwyczajonym do ruchu prawostronnego zauważyłem tabliczkę "Drive on the left", która informuje o ruchu lewostronnym. Chociaż przejazd przez drogi lokalne był w miarę prosty i wjazd na autostradę był w miarę łatwy do opanowania, to przez pewien czas zdarzały się drobne niedostrojenia. Czasami się zdarzało, że jadąc poza UK wciąż w myślach było Zjednoczone Królestwo. Kilka tygodni później udało mi się niemal idealnie opanować zarówno ruch lewostronny jak i prawostronny. If you want to ask anywhere on forums whenever 32-bit version of MP will be supported in future, try to start GTA V on your 32-bit machine before checking game's system requirements. Instead of quoting the post above, use the ^ character. The character is actually pointing to the post above. How to fix sudden steering issue on your USB steering wheel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zdobywca Zdobyczy. Posted November 22, 2015 Share Posted November 22, 2015 Ja żem śmigał jak pirat drogowy.21 punktów karnych to dla mnie było o wieeele za mało ... ETS2, ATS, MUSIC RACER. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Moje początki z ETS2 MP były fajne, poznałem paru fajnych ludzi z którymi wybrałem się w trasę, jeździłem przeważnie polska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkyLine8211 Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Pierwszy raz wbiłem do mp na nowym profilu, wziąłem ładunek pojechałem go zawieźć i czekałem aż kolo zostawi swój bo nie wiedziałem że jest takie coś jak strefa bezkolizyjna Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted November 29, 2015 Share Posted November 29, 2015 Widzisz a o tym zapomniałem Tak samo miałem jak wjechałem na firmę i nagle patrze a tam ludzie po naczepach i nie wiedziałem co się dzieje Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted December 21, 2015 Share Posted December 21, 2015 Temat nieaktywny, zamykam i przenoszę do Archiwum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts