Jump to content

Recommended Posts

Posted

• Nazwa Sugestii: Podświetlenie kabiny z tyłu ciężarówki

Opis Sugestii:Ostatnio dużo myślałem o tym jakby to fajnie było mieć podświetlenie na kabinie z tyłu ciężarówki tzw.ledy z tyłu kabiny.Ostatnio widziałem na singleplayer mod taki który dodaje te modyfikacje i miałem nawet okazje przetestować to i przyznaje że wygląda to bombowo.

Przykładowe obrazkihttp://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/1c89d1712e30e17c

http://www.fotosik.pl/zdjecie/usun/70UjGLAmtOULi194n2cDvlCOXlsWrB

Dlaczego twoja sugestia a nie inna?: Myśle że to by była fajna modyfikacja i nie tylko mi sie spodoba.Pozdrawiam wszystkich

Posted

Ja bym się nie obraził gdyby coś takiego powstało, nawet jeśli by wykorzystywało oryginalne modele ledów z gry.

Zmienić tylko flare na czerwoną i tyle.

W sumie to możnaby zrobic moda dedykowanego do MP:

Całe ospoilerowanie mogłoby mieć np. 15 slotów na cały tył. Po pięć na boczne owiewki i pięć na górną.

eXGGTCM.gif

Tylko MAN

Posted

Ja bym się nie obraził gdyby coś takiego powstało, nawet jeśli by wykorzystywało oryginalne modele ledów z gry.

Zmienić tylko flare na czerwoną i tyle.

W sumie to możnaby zrobic moda dedykowanego do MP:

Całe ospoilerowanie mogłoby mieć np. 15 slotów na cały tył. Po pięć na boczne owiewki i pięć na górną.

A przystosowanie do kolejnych wersji? To nie jest tak hop siup i jest gotowe ;) No i pytanie kto by takie coś zrobił? ;)

• Upvote 1

76561198117924798.png

Posted

Dodanie kilku slotów na akcesoria to nie jest mnóstwo roboty.

Nie moduje ETS'a ale wiem mniej więcej co jak się robi.

No może i tak, ale znając życie pomysł pójdzie do śmietnika dopóki nie będzie bety ;) Wymiana flar w modelu ledów na czerwone, dodanie punktów montażu od KAŻDEJ ciężarówki, definicje i dopisanie poszczególnych części do slotów... niby nic takiego, ale jednak troszkę się tego uzbiera :D

76561198117924798.png

• Game Developer
Posted

Cały problem w tym, że teraz dodamy, wszystko będzie działało pięknie. A potem? SCS wydaje nową wersję w której w każdej ciężarówce są pewne zmiany. I wszystko trzeba robić od nowa. Dużo czasu się przez to marnuje, a wy musicie dłużej czekać na wsparcie multiplayera na nową wersję. 

• Upvote 1

l4Ki4X6aV2YY0bwKQ.gif

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.