Jump to content

Recommended Posts

Posted

mwl4 Ja mam 60 fps w czasie jazdy, czasami spadnie ale to na chwile ale nie do 20. widać Macie słabe kompy. :D

Panie, weź się idź naucz pisać zdania poprawnie złożone składniowo, a później komentuj ok? Nie wiem jak innych, ale mnie już oczy od Twojej pisowni bolą  <_<

I nie gadaj, że ktoś ma słabe kompy, bo każdy ma takiego na jakiego go stać.

To tak na marginesie.

Co do aktualki, podziękować :)

• Upvote 2

76561198117924798.png

Posted

Dzięki Ci Mwl4 za pracę włożoną w tę aktualizację. Gra z atumn modem wygląda zupełnie inaczej, tak bardziej ponuro ;)

@artek210

Do czego ty pijesz czlowieku?? Nie dość że obrażasz innych uzytkowników, to jeszcze się unosisz, uważaj bo zajrzysz do swojej d...y z tego uniesienia...

eXGGTCM.gif

Tylko MAN

Posted

Witam. Mi zaczęło ciąć często po poprzednim wydaniu, potem po tym nowym już trochę mniej ale trochę przeszkadza. Ale dodam że serwer eu1 był prawie pełny

Prawdopodobnie przez modyfikację na jesień, spróbuj ją wyłączyć w ustawieniach MP i powinno być okej

76561198117924798.png

• Game Developer
Posted

Tak z czystej ciekawości: sprawdzał ktoś co się stanie jak inny mod wrzucimy do tej lokalizacji? :P

Tak, nic. A jak podmienisz plik to będzie wyskakiwało to samo co wyskakiwało wielu ludziom, kiedy były problemy z jednym z serwerów pobierania. 

• Upvote 1

l4Ki4X6aV2YY0bwKQ.gif

Posted

Tak z czystej ciekawości: sprawdzał ktoś co się stanie jak inny mod wrzucimy do tej lokalizacji? :P

image,gDG29tk6iA,400.jpg

Swego czasu przy WinterModzie był inny komunikat. Ten jest dość mocno mylący. Ludzie odinstalowywują i instalują ETS2MP, ale pliki modów nadal zostają i się zaczyna spam.

• Upvote 1

rtrn263.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.