Jump to content

Recommended Posts

Posted

logohd.png

Witajcie, nowa aktualizacja została wydana!

Lista zmian:

1. Naprawiono nametagi nad naczepami;
  2. Poprawiono instalator;
  3. Dodano ustawienia do okna logowania.

Szerokiej drogi!

Posted

i potem się dziwić ze są lagi na serwerze, ping skoczy do 2500 lub więcej moment i cię w grze nie ma i crashe gry po ostatniej aktualizacji nigdy przed tem problemów z pingiem nie było i to nie tylko ja mam taki problem....

Posted

Dajcie tego moda na jakiś normalny serwer upload np: MEGA czy coś podobnego.

Prawie 1h pobierałem tylko po to by pobierać to jeszcze raz!!!

post-9693-0-00929200-1419004752_thumb.pn

Posted

Skończcie już płakać bo to już jest nudne. Jest niska prędkość? Przerywa połączenie? To nie pobierajcie tego teraz tylko wtedy kiedy jest mniejszy ruch na serwerach! Proste i logiczne myślenie, WinterMod nikomu do szczęścia potrzebny nie jest a tym bardziej nie jest potrzebny do gry!

• Upvote 1

rtrn263.png

Posted

@MaddoxX1911 podawaj jak masz i powiedz gdzie wrzucić (jak się nie myle to tam, gdzie zawsze się mody wrzuca).

Intel core i5-4690k overclock 4.5GHz/ Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 LGA1150/ Kingston HyperX 8GB 1866MHz CL10/ SPC Fortis 2/ Kingston SSD 120GB/ Segate HDD 1TB/ SPC Brutus M25/ EVGA GTX970 FTW ACX 2.0/ A4Tech Bloody B120/ A4Tech Bloody ZL5 Sniper/ LG Flatron W1952TQ (1440x900, 2036x1273 DSR)

4939711946.png

maxresdefault.jpg

Posted

Haniball243 banialuki opowiadasz.

Przetestowany i sprawdzony sposób instalacji WinterMod dla osób, które nie mogą go pobrać z instalatora:

Pobieramy WinterMod z tego linku, a następnie wrzucamy pobrany plik do folderu \\Euro Truck Simulator 2 Multiplayer\data\mods\ (folder z zainstalowanym Multiplayerem).

rtrn263.png

Posted

A macie jakieś rady dla kogoś kto pobiera tylko 15 kb/s, nawet przy wyłączonym wszystkim co się da, i nawet nie może instalować wersji bez niczego.

Dla tych co ostatnio mnie za kretyna brali...

Być może macie trochę racji, bo jeżeli pobieram po raz enty MP i nawet bez WM mi pokazuje że coś, to chyba coś jest nie tak.

Tak, mam wersje 1.15.1.1s...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.