Game Developer mwl4 Posted October 25, 2015 Game Developer Report Posted October 25, 2015 Cześć, nowa aktualizacja została wydana! Zmiany: Naprawiono system wejścia (enter i escape nie działają w trakcie pisania); Synchronizacja wycieraczek; Synchronizacja bramek na autostradach; Usprawnienia sieciowe (po stronie klienta jak i serwera); Szerokiej drogi!mwl4 10
mimos Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Super! Serdeczne podziękowanie dla całej waszej ekipy za trud włożony w darmowy multiplayer do Ets'a.
T??M???G17 Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 WRESZCIE!!! synchronizacia wycieraczek!!! na to czekałem!! Moge umrzeć!!!! XD 1
PituL Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Wielkie dzięki za update, muszę dodać że po raz pierwszy mój komputer traktuje to jako szkodliwy program. Mimo to wszystko działa jak należy.
elot360PL Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 A przejazdy kolejowe... No cóż dobre i tyle. Dzięki za kolejny owoc pracy. 2
Lajtek Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Dzieki wielkie Polakowi to sie nie dogodzi jednak
Arczi[PL] Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 ło panie, widzę że dopieszczanie się zaczyna, jest kozak! jak wyżej, jeszcze przejazdy kolejowe (a co dopiero ładunki) i będzie mega petarda, a tak w ogóle dzięki za update!
Dood_ Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 WRESZCIE!!! synchronizacia wycieraczek!!! na to czekałem!! Moge umrzeć!!!! XDNie poczekasz na synchronizacje pogody? Smooth shiftin brothers
Viru$ Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Jeszcze tylko przejazdy kolejowe i będę się cieszył z gry
[RT] Aro34 Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 update ok dziękuje ale po co synchronizacja wycieraczek tego nie rozumiem
Kris LBN I PL Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Wszystko działa jak nalezy. Dzieki wielkie
Grzesiek2402 Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 brawo! Kolejne owoce świetnej pracy
Artek210_PL] Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 A kiedy pod wersje gry 1.21.1.2s, i czy już poprawione w tej wersji te błedy z DLC od akcesorji.
QazMati_PL Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 A przejazdy kolejowe... No cóż dobre i tyle. Dzięki za kolejny owoc pracy. Ty to byś tylko chciał więcej... Dzięki za update! Wielka robota! NICZYM ETS2 MP
PATRYKI8 [PL] Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Ładnie ładnie, ale nie zapomnij o dwóch nowych częściach w DLC Halloween
Mafiozo[PL] Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 powiem jedno nie wiem dlaczego w ogólę deszczu nie mam na mp a na singlu działa nie wiem czy po stronie synchronizacji coś nie pyka czy coś innego mam na maksa prawdopodobieństwo spadnięcia deszczu i nie chce padać szkoda. i tu nie chodzi o to ze nowa wersja weszła bo mam już to od dawna nie wiem czy kilku dni albo tygodni nie powiem dokładnie no ale deszczu nie ma
Pytajnik [PL] Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Jest drobny problem. Nie działa wyłączanie dźwięku wstecznego. W pliku config reversing jest false.
PATRYKI8 [PL] Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Panie Reevolx deszcz na mp nie jest jeszcze zesynchronizowany, więc jego opady zależą od ustawień gry. Jeśli u Ciebie deszcz nie pada to znaczy, że w ustawieniach rozrywki i dalej prawdopodobieństwo opadów deszczu masz na zero.
Game Developer mwl4 Posted October 25, 2015 Author Game Developer Report Posted October 25, 2015 Ustawienia dotyczące dźwięków zostaną naprawione w następnej aktualizacji.
Bandero Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Jest drobny problem. Nie działa wyłączanie dźwięku wstecznego. W pliku config reversing jest false. Niestety ale po mimo paru godzin testów nadal nie jesteśmy wstanie sprawdzić każdej rzeczy z osobna Dziękujemy za takie informacje
Guest Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Z przykrością chce poinformować że jest kolejny błąd typu że kiedy pojawiłem się w karlskronie na porcie wbił się we mnie kolega z Brazylii i narobił mi 85 % uszkodzeń, a następnie nie mógł ze mnie wyjechać.
blacksoul Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Witam, a synchronizacje z deszczem przewidujecie zrobić ? bo na cholere nam tak naprawde synchro wycieraczek jak pogoda nie jest synchronizowana no ale dobra żeby nie było że się czepiam, i bramki na przejazdach kolejowych nie są dalej synchronizowane a szkoda Ps. Nie chodzi tu o czepianie się tylko o logiczne spojżenie na temat po cholere robić coś czego nie potrzeba robić bo nawet nie ma podstawy ! To raz, dwa że moglibyście zająć się jednym i skończyć a nie wciskacie to aby było i rozumiem że nie macie nic z tego ok ale logika panowie ! Pozdrawiam i jak najbardziej doceniam waszą prace 1
Grzesiek2402 Posted October 25, 2015 Report Posted October 25, 2015 Witam, a synchronizacje z deszczem przewidujecie zrobić ? bo na cholere nam tak naprawde synchro wycieraczek jak pogoda nie jest synchronizowana no ale dobra żeby nie było że się czepiam, i bramki na przejazdach kolejowych nie są dalej synchronizowane a szkoda Ps. Nie chodzi tu o czepianie się tylko o logiczne spojżenie na temat po cholere robić coś czego nie potrzeba robić bo nawet nie ma podstawy ! To raz, dwa że moglibyście zająć się jednym i skończyć a nie wciskacie to aby było i rozumiem że nie macie nic z tego ok ale logika panowie ! Pozdrawiam i jak najbardziej doceniam waszą prace To co łatwiej schynchronizować idzie na pierwszy ogień A synchro wycieraczek przyda Ci się, bo będziesz wiedział u kogo pada
Recommended Posts