Kroos7811 Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Witam Wie ktoś może kiedy będzie dodany Man euro6 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Jak będzie to będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Wkrótce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Patrycja. Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Witam Wie ktoś może kiedy będzie dodany Man euro6 ? Zapytaj SCSu ^^ może Ci odpowiedzą Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRAZ [PL] Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Za 100lat. Podpis łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Poprawiłem następnym razem daj na CENTER Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edyn Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Boże takie durne pytania przestają być zabawne. A kiedy będzie to tamto. Z Dafem lub Mercedesem minęło sporo czasu zanim dodali. A o Manie Euro 6 nawet jeszcze nie wspomnieli tak aby ktoś to zauważył. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Venom | Pacio Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Coś czuje, że zima się skończy a jeszcze mańka E6 nie będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grzesiek2402 Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Boże takie durne pytania przestają być zabawne. A kiedy będzie to tamto. Z Dafem lub Mercedesem minęło sporo czasu zanim dodali. A o Manie Euro 6 nawet jeszcze nie wspomnieli tak aby ktoś to zauważył. Wspominać wspominali, chociażby tym, że była sesja zdjęciowa do tworzenia modelu i o ile mnie pamięć nie myli to sesja nagraniowa dźwięków już też była Także samymi informacjami o sesjach już wspomnieli o Mańku Link to comment Share on other sites More sharing options...
[Tamax] Tomek1234 [PL] Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Takie debilne odpowiedzi typu ,,jak będzie to będzie" i ,,za sto lat" też przestają być zabawne. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Takie debilne odpowiedzi typu ,,jak będzie to będzie" i ,,za sto lat" też przestają być zabawne.Poziom odpowiedzi rowny poziomowi pytania. Ja tam nie widze roznicy. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElectroMusic! Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Ja wiem ale nie powiem. 1 <-> Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] KOZIK Posted October 10, 2015 Share Posted October 10, 2015 Elot pięknie napisal głupie pytanie głupia odpowiedz 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Cage[PL] Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 MAN pewnie będzie wydany na początku przyszłego roku (optymistyczny scenariusz), Widziałem na filmiku Wujka Bohuna gotowy model w Blenderze w układzie 6x4 lub 6x2. Fakt faktem ale model jest już wykonany od dłuższego czasu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Przez tak durne wątki nie chce mi się tu wchodzić i przeglądać forum. Dobrze, że nie jestem modem bo bym zamknął i wyrzucił do kosza. www.ets2sync.com Synchronize your jobs with other players in 3 easy steps https://www.youtube.com/watch?v=2WuAGjBQX0A Link to comment Share on other sites More sharing options...
? Pijany Walcarz ? Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Ja bym poszedł dalej. Zamknąlbym temat, wyrzucił do kosza i zbanował autora pytania . Sam z upragnieniem czekam na nowego Mana, póki co musi mi wystarczyc mod od MadSter'a . Tylko MAN Link to comment Share on other sites More sharing options...
|SEMI| Maciek. Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Ja bym poszedł dalej. Zamknąlbym temat, wyrzucił do kosza i zbanował autora pytania . Bana za pytanie, gratuluje pomyślunku. "to je ciężki transport na dużych kołach, tu przyszedłeś do roboty a nie żeby się ciągnąć osiem cztery jak cajmer" Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Patrycja. Posted October 11, 2015 Share Posted October 11, 2015 Ja bym poszedł dalej. Zamknąlbym temat, wyrzucił do kosza i zbanował autora pytania . Bana za pytanie, bo kolega był ciekawy? Okej... Zamykam i archiwizuje. Odpowiedź udzielona, a dalsza dyskusja zbędna. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts