Tomigos Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Witam jako is jestem nowy na forum wypada sie przywitac . Mam pytanko szukam I jakos nie moge znalezc, otoz mam wersje steam z nowymi update I chcialem bym pograc w MP. Moje pytanie brzmi: -jaka mapa? Posiadam TSM6.0 bez dodatkowe scandynavi i east. - com mozna wsadzic do ETS. Jak ciezarowka,naczepa, choc jako tako uzywam tylko paczki naczep. Prosze o sprecyzowana odpowiedz, z gory dzieki.
0 elot360PL Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Zadne mody nie dzialaja na MP EOT.
0 Tomigos Posted September 30, 2015 Author Report Posted September 30, 2015 OK dzieki:) a jak zakupie dodatki komercyjne z dlc tzn. Scandynavi I east.
0 H&V I Patrycja. Posted September 30, 2015 Report Posted September 30, 2015 Tylko DLC od SCSu działają na MP i te które są opisane tu: http://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/6812-allowed-mods/ Temat przenoszę do pomocy.
Question
Tomigos
Witam jako is jestem nowy na forum wypada sie przywitac
.
Mam pytanko szukam I jakos nie moge znalezc, otoz mam wersje steam z nowymi update I chcialem bym pograc w MP. Moje pytanie brzmi:
-jaka mapa? Posiadam TSM6.0 bez dodatkowe scandynavi i east.
- com mozna wsadzic do ETS. Jak ciezarowka,naczepa, choc jako tako uzywam tylko paczki naczep. Prosze o sprecyzowana odpowiedz, z gory dzieki.
4 answers to this question
Recommended Posts