[GTW] Snake [PL] Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Usunięte 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Patrycja. Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Osoby które nie wstawiły zdjęcia niech się nie wypowiadają, offtopic będzie karany. Matthew zostaje ukarany warnem a jego post schowany za zbędne obrazy. Kolejne osoby które mają zamiar się wyśmiewać z wyglądu innych użytkowników będą traktowani gorzej. A ja dodam tylko tyle, że wszystkie zbędne posty zostały ukryte. Następnym razem jak odbiegniecie od tematu to zostanie on po prostu zamknięty. A teraz czekamy na więcej odważnych Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] Snake [PL] Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 Usunięte 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[C-S] KOZIK Posted September 15, 2015 Share Posted September 15, 2015 no to i ja coś wstawiam w pracy w autobusie 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyrusThePro Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Cyrus- Nikt ci nie uwierzy ze to twoja klata- wiadomo ze zdjecie z Google Jeśli znajdziesz na Googlach będzie fajnie. Jak na razie wrzucam tutaj oryginalne zdjęcie bez przycinki. Zdjęcia z dzieciństwa nie mam, może później wrzucę. Zakaz kopiowania zdjęcia na inne strony w celach marketingowych oraz rozrywkowych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[VIVA] Savage Frog Posted September 17, 2015 Author Share Posted September 17, 2015 Jeśli znajdziesz na Googlach będzie fajnie. Jak na razie wrzucam tutaj oryginalne zdjęcie bez przycinki. Zdjęcia z dzieciństwa nie mam, może później wrzucę. Zakaz kopiowania zdjęcia na inne strony w celach marketingowych oraz rozrywkowych. No no chlopie musze przyznac ze tu mnie zaskoczyles- Ja sam staram sie pracowac nad soba ale moj 6-pak bardzo powoli rosnie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyrusThePro Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 No no chlopie musze przyznac ze tu mnie zaskoczyles- Ja sam staram sie pracowac nad soba ale moj 6-pak bardzo powoli rosnie Jeśli tutaj mogę tutaj to napisać, to chętnie służę radami co do budowy MM lub utraty TT. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[VIVA] Savage Frog Posted September 17, 2015 Author Share Posted September 17, 2015 Jeśli tutaj mogę tutaj to napisać, to chętnie służę radami co do budowy MM lub utraty TT. Pewnie Pati nas wywali za off topic w off topic, czy jest sposob na osiagniecie takiej budowy bez zadnych "papek"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Panowie, radziłbym z dobroci serca przejść na PW lub na statusy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Patrycja. Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Na PW iść i to migiem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[VIVA] Savage Frog Posted September 17, 2015 Author Share Posted September 17, 2015 Na PW iść i to migiem Ale....Ale.... Juz ide Dowidzenia Link to comment Share on other sites More sharing options...
arusf2011 [PL/EN] Posted September 17, 2015 Share Posted September 17, 2015 Do widzenia * @topic No zazdroszczę tego sześciopaka. XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
[VIVA] Savage Frog Posted September 17, 2015 Author Share Posted September 17, 2015 *********** Pati- dziewczyno zlituj sie Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyrusThePro Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 Na PW iść i to migiem Panowie, radziłbym z dobroci serca przejść na PW lub na statusy. Lepiej na tsie pogadać Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Patrycja. Posted September 18, 2015 Share Posted September 18, 2015 *********** Pati- dziewczyno zlituj sie Nie Idzcie na pw. Link to comment Share on other sites More sharing options...
coltevans Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 Skoro inni dali to ja też dam stare. Oto ja kiedyś jak byłem przystojny i młody. Ten po lewej A teraz w sumie nic się nie zmieniło. Nadal jestem przystojny i młody. 2 TEAMSPEAK wazznet.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Girl In Truck Marta Posted September 25, 2015 Share Posted September 25, 2015 No siema, ale ja nie mam fotki z dzieciństwa na kompie .... ;( A to oczywiście ze Scanią 13 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RUPaGames Posted September 26, 2015 Share Posted September 26, 2015 dawniej TERAZ 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[VIVA] Savage Frog Posted September 26, 2015 Author Share Posted September 26, 2015 Mmmmmmmm...... Ta przepiekna ....... Scania! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BAKERPK [PL] [ENG] Posted October 1, 2015 Share Posted October 1, 2015 A co tam mi szkodzi tez dam 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
[RT] Aro34 Posted October 3, 2015 Share Posted October 3, 2015 Dawniej 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pikus Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Pikuś w gimbazie Pikuś aktualnie Pikuś w pracy! 4 Blue-Trans Spedition Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Patrycja. Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Selfie z Vaiarkiem pod Warszawską wieżą Ajfla :lol: 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheFamousOne Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 Jeśli ktoś powie jak dodać zdj tutaj do komentarza to też dodam moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
elot360PL Posted October 27, 2015 Share Posted October 27, 2015 (img)<adres URL zdjęcia>(/img) (Nawiasy mają być kwadratowe) Dla podpowiedzi powiem że ten sam efekt osiągniesz klikając w obrazek poniżej buźki na pasku nad polem tekstowym. Potrzebujesz tylko adresu URL zdjęcia, dlatego najlepiej dać je na jakiś hosting (Osobiście polecam imgur.com) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts