Jump to content

Trollerin sonunun gelmesi için;

FortyFour

Recommended Posts

Posted

Rendere gerek yok aslında, OBS'yi indirin ayarlarından kalitesini biraz düşürün, kayıt edin 1 saatlik video 700mb civarı ilgili bölümü kesince 30-40mb hemen upload oluyor, kayıt için tuş atarsınız yollar boş olunca durdurursunuz, önünüze biri çıkarsa basarsınız kayıt tuşuna.

Posted

Video almak çok kolayken zormuş gibi gösteriyorlar.

Bandıcam ile al moviemaker ile editle render ile renderle ve at bunların hepsi max 10'dk'nızı alır :)

Bandıcam ile yapılan kayıtlarda kayıt formatı mp4 seçtiğim halde boyutları yüksek oluyor. 7-8 dk lık videolar 470-500mb boyutunda oluyor. Normal değil sanırım bu kadar fazla olması. 

76561198137913264.png

Posted

Bandıcam ile yapılan kayıtlarda kayıt formatı mp4 seçtiğim halde boyutları yüksek oluyor. 7-8 dk lık videolar 470-500mb boyutunda oluyor. Normal değil sanırım bu kadar fazla olması. 

Evet biraz abartı rakamlar.Kullanımı kolay olması iyi oluyor :)

Rendere gerek yok aslında, OBS'yi indirin ayarlarından kalitesini biraz düşürün, kayıt edin 1 saatlik video 700mb civarı ilgili bölümü kesince 30-40mb hemen upload oluyor, kayıt için tuş atarsınız yollar boş olunca durdurursunuz, önünüze biri çıkarsa basarsınız kayıt tuşuna.

Aslında dediğiniz gibi daha kolay bir yönetimdir belki de.Daha önce bandıcamdan farklısından kullanmadığımdan kolay geliyor.Ön yardıga olabilir,belki OBS daha kolay.Deneyeceğim mutlaka teşekkürler.

:tmp: Member Since 6 Dec 2014 ?? / ??

Best Regards

xGustav

Posted

kaptan Fatih, konunun başında nasıl raporlamak lazım biraz yazdım. Bir dönüp incele istersen; bu şekilde raporladığın zaman gerçekten biraz olsun değişiklik oluyor. Daha önceleri de söylediğim gibi otoyollarda yol ayrımlarındaki kırmızı ışıklarda da hi bekleyenler görüyorum bu bana göre olumlu bir gelişmedir. Şehir içinde dengesiz dengesiz kullananlar giderek azalıyor; mesela ışıklarda beklemeyip sanki yarış yapar gibi  iki şeridide kullanarak dıştan içe içten dışa viraj almaya çalışanlar pek denk gelmiyor artık. Tahmin ediyorum ki herkes ben gibi 3-5 vidyo ile raporlama yapsa server nefes alacak.

Demek istediğim şu arkadaşım benim bilgisayar ım ets 2 yi zor kaldırıyor 360p kalite de oynuyorum o derece. birde mp de adamlar kastırıyo işte hayvan gibi ışık takıyolar yada çoğu kişinin olduğu yere giremiyorum yada girdğim anda pc kendini resetliyor. veya yolda giderken yarım saat donuyor oyun bu benim pc im ile alakalı eyvallah ta bir kere video alayim dedim fps desen o biçim düşt ms desen çıktı sonra çektiğim video yu izledim video da geç tanımlıyor. anlıyacağın kardeşim bu video reportlama ile olucak iş değil. her dakika video mu alıcam bunların yüzünden istesemde zaten alamıyorum alsam bile videoda adam yaptığı kaza dan 5 saniye sonrasını gösteriyo oda yeterli kanıt olmuyor. evet troller eskisi gibi değil azaldı ama buna bi çare için video olayı geçilmeli bi kere.

Posted

Kaptan Fatih 28'in  dediği gibi herkes yeni nesil son 1 senede alınan canavar gibi oyun bilgisayarlarıyla oynamıyor bu oyunu. Örneğin ben 5 yıllık Acer 5742g denilen fosil, alındığı zamana göre bile ortalama bir laptop kullanıyorum. 

Ekran kartı model eskiliğinden Nvidia'nın Shadowplay özelliği ile son belirli dakikaların videosunu alma olayını kullanamıyorum ki report videolarında en işlevsel olay bu olurdu sanırım. Ben de bunu kullanamıyorum bari elimde bir video programı olsun diye TS3 eklentisi Overwolf kullanıyorum, oldukça işlevsel ancak ben oyunu hiç video kaydı almadığım zaman en düşük ayarlarda 25-30 fps arası değerde oynuyorum. Video başlatıp kayıt 1 dakikayı geçince 6-7 fps kaybı oluyor ki bu etrafımda hiç insan yokken. 6 veya 7 kişi tabıma girerse fps 15 civarı bir de video devam ederse tek hane. Bu durumda fosil bilgisayar kullanıcıları nasıl video alsın ki. Olayın bir de bu yönüne bakmak gerek. 

Herkesin video çekmesini beklemek biraz fazla abes kaçan bir düşüncedir. Benim şahsi düşüncem admin sayısının yetersiz olduğu yönünde. Admin sayıları artırılarak oyuncu oyun için sistemden reportladığı anda adminlerin ilgilenebilmesi gerekir. Aksi taktirde admin diğer taraftaki işini bitirip gelene kadar troll arkadaşımız kuş olup uçmuş oluyor.

TruckersMP Retired Team Member  EN/TR

Posted

1. Bilgisayarlarınızın bakımını yaptırın. Bahse varım içleri toz dolduğu veya termal macunları işlevlerini yitirdiği için soğutma sistemi tam çalışmıyor ve aşırı ısınıyordur. Aynı zamanda yazılımlarını da güncelleyin. Ekran kartım: GT 540M ama düzenli bakım ve düzenli yazılım güncellemeleri ile oyunda rahat 40 FPS alabiliyorum. 

2. Bilgisayarınız kötü ise oyunu oynarken çok gereksiz şeyleri kapatın. Örneğin internet tarayıcısı, skype, xfire, msn (bu devirde hala kullanan var mıdır bilmem ama...)

3. En önemlisi: OBS kurun. Mesela şuna bakın: https://www.youtube.com/watch?v=8KEMvwa1Cak görüntü kalitesi olabilecek en düşük ayarda ama görüntüde kimin ne yaptığı açıkça görülebiliyor ve bu 10 saniyelik video sadece 1.5 MB. Aynı zamanda 0 (sıfır) FPS düşüsüne de sebep oluyor.

Posted

Fosil bilgisayarlar ile uğraşmayın durumunuz varsa gidin internet kafelerden düşme 2.el kasa alın taş çatlasa 400tl tutuyor, medium-high ayarlarda %150 ölçekleme ile rahatça oynarsınız.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.