danuu Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Cześć i czołem. Dziś w nocy dostałam bana. Dokładnie o 00:50 a w sumie grałam do 4. Wiec jestem w szkou że mnie nie wyrzuciło z gry. Dziś popołudniu zobaczyłam ze mam bana na dwa dni. I zobaczyłam ze za jazde pod prąd. No okej. Jechaliśmy w 3. Zrobiło sie nudno wiec troche poszaleliśmy. Wiechalam na pomiedzy pasy. (na filmie po lewej stronie). Co śmieszne kolega ppo prawiej nie dostał zednego bana. A to on mu zajechal droge. Moge coś jeszcze zrobic oprócz tego ze poproscic od unbana ? Chciałam pograc a tu taka lipa : < Pozdrawiam
WooQash Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 Ban Appeal System - tutaj jest miejsce do składania wszelakich odwołań od banów.
danuu Posted September 3, 2015 Author Report Posted September 3, 2015 Czyli zostaje mi czekać, aż ten admin to przeczyta? Czyli nawet nigdy ? Czy maja jakiś określony czas ?
WooQash Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 A tak na marginesie to słuszny ban, bo koleś (autor filmu) o mało co się nie wywrócił. Odwalać to sobie "możecie" jak nikt nie widzi, chociaż i tutaj może nie być taryfy ulgowej jeśli admin zobaczy coś niestosownego. Z drugiej strony samemu wychodzić z takimi dowodami na Forum, szacun!
danuu Posted September 3, 2015 Author Report Posted September 3, 2015 Wiesz też by było spoko jak byśmy obydwoje dostali bany. A nie tylko ja. Coż..
WooQash Posted September 3, 2015 Report Posted September 3, 2015 No wiesz, to żaden problem załatwić komuś bana Zwłaszcza, że materiał jest i dowody też są
Leuros88 Posted September 4, 2015 Report Posted September 4, 2015 Cześć Używam google tłumacz : Film jest mój. Będę zgłosić i poprosić o raporcie Muszę powiedzieć, że nie tylko było was , ale także twój przyjaciel zrobił to samo w czasie, z zamiarem zaszkodzić mój samochód Celowo jak widać na filmie. Jeśli zastanawiasz się , dlaczego nieudokumentowanych znajomego , to proste : nie mogłem złapać ID- SteamID , ale zakaz jest również warto , a jeśli tak bardzo chcesz zgłosić swojego przyjaciela , zrób to i oświadczył się przeciwko niemu . Jeśli wypadek jest błędem , dlaczego nie możesz mi wybaczyć ? Także po dodaniu pary , aby porozmawiać o tym , i odmówił moją prośbę. Dlatego zdecydowałem się zgłosić , a jeśli tak chętnie cię ukarać za przyjaciela , czy to na pewno masz swoje ID- SteamID Od jakiegoś czasu już zakazane wydaje się mało. Twoja postawa złamać mój samochód był opłakany . Na szczęście miałem robić skurcz streamingu i udało mi się zgłosić wypadek . Mensaje original en Español: El video es mio. Yo te reporte y solicite el reporte Te tengo que contar que no solo has sido tu, sino que también tu amigo hizo lo mismo a la vez, con intención de hacer daño mi camión De forma intencionada como se puede ver en el video. Si estás preguntando porque no reportado a tu amigo, es sencillo: No he podido pillar su id-steamid, pero también se merece el ban, y si tantas ganas tienes de reportar a tu amigo, hazlo tu y declara en su contra. Si ese accidente es un error, ¿Por qué no me pediste perdón? Además luego te agregue al steam para hablar sobre esto, y rechazaste mi solicitud. Por ello decidi reportar, y si tantas ganas tienes de que sancionen a tu amigo, hazlo tu que seguro que tienes su id-steamid. Por cierto el tiempo que te han baneado me parece poco. Vuestra actitud de romper mi camión ha sido lamentable. Por suerte estaba haciendo un streaming en twitch y he podido reportar esta accidente.
H&V I Patrycja. Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 Przenoszę do nierozwiązanych.
Recommended Posts