MrMatej [PL-EN] Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Cześć. Mam pomysł by zrobić firmę która będzie współpracować z innymi firmami by pilotowała konwoje tak jak w prawdziwych firmach piloty pilotuje duże lub male konwoje. Co myślicie? Czy byliście by zainteresowani, aby pracować w tego typu firmie?
elot360PL Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Piloci akurat prócz jeżdżenia z tyłu i z przodu bez naczepy nie mają nic więcej do roboty... Poza tym temat bardziej do Offtopic moim zdaniem.
arusf2011 [PL/EN] Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Jest firma ConVoy Security Group mimo, że po angielsku, ale jest. Ja tam tego nie potrzebuję i nie mam ochoty na pracę w takiej firmie.
Bandero Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Z tego co zauważyłem to większość firm i tak ma własnych pilotów. Każda firma wyznacza sobie jakieś osoby które potem prowadzą konwój i obstawiają tyły Możecie spróbować ale czy będziecie mieć "zlecenia" to nie jestem tego taki pewny ^^ 1
[VIVA] Savage Frog Posted August 30, 2015 Posted August 30, 2015 Dwie firmy juz takie istnieja- Angielska i Niemiecka. Wiec czy naprawde potrzebna nam trzecia? Zwlaszcza ze i tak wiekszosc firm uzywa swoich pracownikow jako pilotow. Ale sa pozytywy wspolpracy takiej firmy- ci piloci czest naprzyklad blokuje drogi (tak jak ta Angielska) i wtedy to oni zostana zbanowani a nie jakis pracownik z twojej firmy- co nie rujnuje reputacji twojej firmy tylko sprawia ze tamta firma dostajke duzo "hateu".
apostou! Posted August 31, 2015 Posted August 31, 2015 Zawsze to inaczej wygląda jeśli jest stała ekipa np. 5 osób i oni są dogadani, wiedzą co i jak, same konkrety. Poza tym tak jak mówi kolega wyżej - reputacja firmy jest nie ruszona - obrywają tylko piloci. Co nie zmienia faktu, że pilot potrafiący umiejętnie prowadzić konwój bez problemu uniknie takich sytuacji Co do firmy, byłaby to dobra alternatywa dla niemieckiej oraz angielskiej strony społeczności by Polacy również mogli się pokazać ( oby z jak najlepszej strony ). Obrazek łamiący regulamin sygnatur. // Wexu Może i tak ale nie musiałeś mi go usuwać . // apostou! Wexu bardzo serdecznie przeprasza. // Bandero Pozdro dla Bandero !! // apostou! Również Bardzo serdecznie Pozdrawiam! ^.^ // Bandero
Grzesiek2402 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Miałem już taki pomysł ale uznałem że nie wypali
WASYL94 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 Tworzenie "Firmy Pilotarskiej" na dzień dzisiejszy jest dość ryzykowne z tego względu, że "pilotujecie" tylko na własną rękę czyli nikt nie jest zobowiązany stosować się do waszych "zakazów" w grze. Wyjątkiem są konwoje zgłoszone. Retired TRUCKERSMP Game Administrator
[RT] Trybcio86 Posted September 2, 2015 Posted September 2, 2015 serio ? przy nowej funkcji gps z ustawianiem wlasnej trasy niebawem funkcja pilota calkowicie zniknie... Pomysl dobry ale o zgrozo wielce spozniony Co do reszty wczesniejszych komentarzy to firmy rzeczywiscie zaopatrzyly sie we wlasnych pilotow bo to wygodniejsze dostaosowac zasady konwoju dla calej firmy razem z pilotami niz przyjmowac zasady pilotow z poza "ukladu" Pozdrawiam https://www.worldoftrucks.com/en/online_profile.php?id=441864
Bandzior Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 według mnie sprawa z pilotami jest bez sensu to jest symulator ciężarówki a nie przedszkole w realu nie ma takiego czego ze ciężarówka pilotuje ciężarówkę
Wexu Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 @up Jakby były w grze osobówki / busy - to jak najbardziej miałoby to sens... pilotowanie nie jest to żadną fikcją... if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam!
elot360PL Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 W końcu Skoda jest nadal w toku, może dodadzą malowanie pilota.
Grzesiek2402 Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Pisałem Szeryffowi (Szermannowi) o tym malowaniu i prawdopodobnie będzie
I<3VODKA Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Juz dawno potwierdzilismy informacje ze malowanie pilota bedzie, i juz jest nawet gotowe 2 Oficjalna grupa dla polskiej społeczności | Nowy Wykop.pl | Facebook| Twitter | Youtube| Twitch >>> How to become admin? Click here! <<< wiadomości belgia wydarzenia belgia informacje belgia wiadomości bruksela wydarzenia bruksela informacje bruksela
Grzesiek2402 Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Vodka gdzie to pisaliście, bo możliwe, że przeoczyłem? PS. Nikt by się nie pogniewał gdybyście chociaż troszkę tego malowania pokazali
WooQash Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 Jeśli dobrze mi się wydaje, to ów malowanie wystąpiło na streamie ETS2MP na mapach ProMods i Poland Rebuilding. 2
arusf2011 [PL/EN] Posted September 6, 2015 Posted September 6, 2015 No widać było. Ok. 23 minuty streamu. Nawet dla mnie mi się podoba.
H&V I Patrycja. Posted October 7, 2015 Posted October 7, 2015 Temat nieaktywny. Zamykam i przenosze do archiwum.
Recommended Posts