xMissieKx Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Witam, otóż mam taki problem gdy wchodze do gry i próbuje uruchomić silnik przy zapłonie gra nie crash'uje lecz gdy chcem uruchomić silnik następuje crash i pisze ze program przestał działać. Nie mam żadnych modyfikacji ani nic proszę o pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Powiedz mi czy na innym save masz taką samą sytuacje? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMissieKx Posted August 28, 2015 Author Share Posted August 28, 2015 Powiedz mi czy na innym save masz taką samą sytuacje? nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Spróbuj się przesiąść do innej ciężarówki przez "menadżer-a ciężarówek" i sprawdź czy dalej masz ten sam problem, bo pewnie się bawiłeś w zmianę silników w savie Link to comment Share on other sites More sharing options...
xMissieKx Posted August 28, 2015 Author Share Posted August 28, 2015 Spróbuj się przesiąść do innej ciężarówki przez "menadżer-a ciężarówek" i sprawdź czy dalej masz ten sam problem, bo pewnie się bawiłeś w zmianę silników w savie dokładnie pozmieniałem silniki ale że mam na innego save przejść ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bandero Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Więc pewnie albo coś źle pozmieniałeś i dałeś złe nazwy silników albo nie każdą linijkę poprawnie zmieniłeś. Nie jestem pewny czy to tak działa, ale możesz spróbować wczytać jakiś zapis który był zrobiony zanim zacząłeś bawić się w zmiany silników I błąd powinien był ustąpić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Piotrekxm.PL Posted August 28, 2015 Share Posted August 28, 2015 Jeżeli poprawnie zamienił silniki. To nie ma nic do rzeczy. Ale widocznie coś zle zamieniłeś. Normalnie zamiana silnikow nie kraszuje. Z jakiego silnika na jaki zamieniales? powiem ci jak to powinno wygladac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Game Developer mwl4 Posted August 28, 2015 Game Developer Share Posted August 28, 2015 Wklej zawartość Dokumenty/ETS2MP/last_crash.log Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Patrycja. Posted September 9, 2015 Share Posted September 9, 2015 Przenoszę do nierozwiązanych. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts