Jump to content

Recommended Posts

Posted

logohd.png

Witajcie, nowa aktualizacja została wydana!

Lista zmian:

1. Dodano winter mod(mod na zimę).*
  2. Dodano wsparcie dla aktualizacji 1.15 oraz DLC Raven.
  3. Optymalizacje.
  4. Dodano obsługę wyjątków przy wysypaniu się gry. (Możesz wysłać nam twój crash.log automatycznie aby pomóc nam naprawić błędy.

Szerokiej drogi!

* - Mod na zimę nie jest wymagany do gry. Jeśli chcesz go zainstalować, możesz zaznaczyć opcję aby pobrać i zainstalować go w czasie instalacji.

...

Posted

Tego moda powinniście wystawić gdzieś na upload www i dać instrukcję instalacji. Poszłoby szybciej jak teraz... mi już się 3 raz zwiesiło z błędem 500.

76561198024375624.png

Posted

A co się dziwicie jak teraz pewnie większość graczy w MP pobiera winter moda. Sama aktualizacja leci szybko i da się grać. Osobiscie już sobie jeżdżę a Winter Mod pobiera mi się w tle, a jak się wkurzę, albo skończę grać, to pobiorę sobie tego moda później, jak już minie wooowww :)

Posted

No właśnie, bo to byłoby trochę dziwne, gdyby ci z modem mieli inną fizykę w stosunku do tych bez moda, a wszyscy i tak graliby razem na jednym serwerze.

a0wTFTV.png

Posted

No to pobieram... pozostały czas: 1 godzina, 45 minut... ^.^

ps:

Jeśli ktoś pobrał, mógłbym prosić o wrzucenie na zippyshare i podesłanie linka na pw?

Pozostały czas rośnie, już mam około 2 godzin... eh :(

ps:

Pozostały czas do pobrania cały czas rośnie, już urosło do 2 godzin i 15 minut... :/

7dsgvP1.png <-> opj1pzK.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.