MultiProGamer Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Cześc pisze bo ma problem i to duży... otóż gdy włączam Multiplayera i wpisuje login i hasło wyskakuje: http://zapodaj.net/bd9acc4a4605a.jpg.html Czyli Nieprawidłowy e-mail lub hasło na stronie www.ets2mp.com loguje się normalnie a w grze nie moge. Hasło było zmieniane wielokrotnie i nic.. E-mail był zmieniany raz Dodam że kiedyś grałem na Multiplayer... Potem po formacie kompa zaczoł sie ten problem Mam dodatki: Goint East,Polish Paints Jobs,Uk paints Jobs,Metalic paint jobs Proszę o pomoc !
WooQash Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Czy jesteś zalogowany na koncie Steam, które jest podpięte do konta ETS2MP, na które próbujesz się zalogować?
WooQash Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 A ja śmiem twierdzić, że jednak nie. Jeżeli mówisz o koncie, z którego piszesz, czyli MultiProGamer, to podpisanie pod nie konto Steam w ciągu ostatnich 2-ch tygodni nie odnotowało żadnego uruchomienia tej gry. Chyba, że sprawa dotyczy innego konta ETS2MP. Bo jeżeli jest 100% pewność, że dane do konta są poprawne, to kolejną rzeczą jest zalogowanie do odpowiedniego konta Steam.
MultiProGamer Posted July 31, 2015 Author Report Posted July 31, 2015 No jest podpięte.... a dziś nawet grałem .... może nick inny ?
arusf2011 [PL/EN] Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Podaj tutaj nazwę użytkownika Steam.Może coś zaradzę.
WooQash Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Podaj na Privie nazwę użytkownika Steam. Może coś zaradzę. Skoro kolega prosi o pomoc na Forum, to odpowiedzmy na Forum, a nie ukrywajmy się po privach.
arusf2011 [PL/EN] Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Skoro kolega prosi o pomoc na Forum, to odpowiedzmy na Forum, a nie ukrywajmy się po privach. Ale mi się wydaje, że może to być związane z kontem steam. Jeśli konto, na które jest zainstalowane wraz ze Steamem (tzw. główne), jest takie jakie jest połączone z MP, to oznacza, że nie powinno być takich błędów. Obawiam się, że (chyba - to są tylko moje obawy) najprawdopodobniej próbujesz dostać się na MP przez konto, na które jest zarejestrowane inne konto MP.
Piotrekxm.PL Posted July 31, 2015 Report Posted July 31, 2015 Najprościej napisz do supportu a niektórzy o nim zapominają.
Recommended Posts