Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie wiem czy taki temat istnieje (rozglądałem się i nie widziałem) więc postanowiłem taki założyć.

Jeżeli ktoś kto nie należy do żadnej vs-ki poszukuje kogoś do wspólnej trasy to tutaj niech podaje adres lub nick do swojego steama :)

Najlepiej podajcie (Nick steam, wiek, posiadane dlc, oraz czy macie mikrofon).

Jeżeli taki temat istnieje to proszę o usunięcie czy też zamknięcie i przeniesienie do archiwum.

Ps. Zastanawiałem się nad działem "Generalna dyskusja" ale nie wiem czy by tam pasował więc umieściłem go tutaj.

Posted

Tesman 71. Moje DLC Skandynawia,Going East.Mój kamion to Volvo FH 750 biało czerwone. Latam najczęściej w godzinach nocnych tak około 23.Jazda tylko na kagańcu!!! Tak po za tym miło by było z kimś pojechać i nie od razu jakiś bóg wie jaki konwój 

Posted

arusf2011 [PL/EN]

Posiadam DLC Skandynawia, ale z powodu sprzętu gram tylko na SP; oraz Going East!.

Posiadam na stanie Mercedesa Benza New Actros w barwach Golden Raven.

Jeżdżę kiedy mi się chce (tylko w wakacje), choć czasem odpuszczam.

Najlepiej umawiać się ze mną 3 dni przed spotkaniem.

Gram na kierownicy, umiem czasem przycisnąć gaz do dechy, ale mimo wszystko wolę jeździć przepisowo.

Jeżdżę dla zabawy.

Najlepiej jeździć na odległość nie mniejszą niż 150m :D

• 3 weeks later...
  • 1 month later...
  • 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.