Gebels Posted July 18, 2015 Report Posted July 18, 2015 Nie wiem czy taki temat istnieje (rozglądałem się i nie widziałem) więc postanowiłem taki założyć. Jeżeli ktoś kto nie należy do żadnej vs-ki poszukuje kogoś do wspólnej trasy to tutaj niech podaje adres lub nick do swojego steama Najlepiej podajcie (Nick steam, wiek, posiadane dlc, oraz czy macie mikrofon). Jeżeli taki temat istnieje to proszę o usunięcie czy też zamknięcie i przeniesienie do archiwum. Ps. Zastanawiałem się nad działem "Generalna dyskusja" ale nie wiem czy by tam pasował więc umieściłem go tutaj.
Tesman71 Posted July 23, 2015 Report Posted July 23, 2015 Tesman 71. Moje DLC Skandynawia,Going East.Mój kamion to Volvo FH 750 biało czerwone. Latam najczęściej w godzinach nocnych tak około 23.Jazda tylko na kagańcu!!! Tak po za tym miło by było z kimś pojechać i nie od razu jakiś bóg wie jaki konwój
arusf2011 [PL/EN] Posted July 23, 2015 Report Posted July 23, 2015 arusf2011 [PL/EN] Posiadam DLC Skandynawia, ale z powodu sprzętu gram tylko na SP; oraz Going East!. Posiadam na stanie Mercedesa Benza New Actros w barwach Golden Raven. Jeżdżę kiedy mi się chce (tylko w wakacje), choć czasem odpuszczam. Najlepiej umawiać się ze mną 3 dni przed spotkaniem. Gram na kierownicy, umiem czasem przycisnąć gaz do dechy, ale mimo wszystko wolę jeździć przepisowo. Jeżdżę dla zabawy. Najlepiej jeździć na odległość nie mniejszą niż 150m
Tesman71 Posted August 8, 2015 Report Posted August 8, 2015 Gebels miał super pomysł tylko szkoda,że zero odzewu.Zaczynam stoję w B.Bystrzycy i szukam chętnego na trasę obojętnie gdzie. Aaaaa i najważniejsze jadę na kagańcu max 90-80 Posty połączone. Używaj opcji "Edytuj". //Radex
Argo_PL Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 Witajcie, posiadam dlc going east oraz skayndynawia. Mój wiek 23 lata, oczywiście posiadam mikrofon i ts. Kontakt przez wiadomość prywatna.
WooQash Posted December 21, 2015 Report Posted December 21, 2015 Wątek nieaktywny. Zamykam i przenoszę do Archiwum.
Recommended Posts