Jump to content

Wersja 0.1.9.2 została wydana.

Recommended Posts

Zauważyłem że działa już teraz tylko pozostaje znaleźć u mnie problem bo być może albo grafika mi koliduje lub kość pamięci operacyjnej mi uległa zniszczeniu bo wywala mnie z gry i następuje restart.Także ze strony administracji zrobili kawał dobrej roboty,znajdę przyczynę tej sytuacji i będę ponownie grał ;) .

Czy jest w planach ogarnięcie tej synchronizacji tabliczek ? czy wgl. jest to możliwe ? 

Według tego co deweloperzy mówili około rok temu to problem leżał po stronie SCS'u, który w dziwny sposób generował te tabliczki. Było to dość dawno i sam mwl4 musiałby się wypowiedzieć w temacie (o ile nie zrobił tego wcześniej). Możliwe jest wszystko według mnie, pytanie tylko ile wiązałoby się z tym roboty (skoro było to utrudnione przez SCS) i czy byłoby opłacalne w stosunku do poświęconego czasu. W logach wyraźnie można dostrzec, że tabliczki są zczytywane prawidłowo lecz nadal jest problem z ich generowaniem co dawałoby do zrozumienia, że nic w tym temacie zrobione nie zostało przez SCS.

rtrn263.png

Było o tym mówione naprawdę dobry kawał czas temu...

Na starym forum? I chyba nawet po angielsku jeszcze...

Tak jak @WooQash pisze - to jest problem gdzieś w wnętrzu gry... @mwl4 musiałbyś na nowo objąć stanowisko, bo każdy już o tamtym zapomniał, a ciężko będzie stare forum przekopać w poszukiwaniach :D.

if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! //

if you have 'something' to me then write PM in English or Polish!

i don't accept anyone on steam!
photo.jpg facebook_48x48.png Twitter_logo_blue_48.pngdb7f21ef324bf7c1b313e517461a0ba9.png
3522842343.png

Wielkie dzięki za kawał dobrej roboty mwl4 oraz dla całego Teamu Multiplayer. Mimo to iż niektóre aktualizacje wprowadzają drobnostki np. zmianę w kodowaniu logów lub inne rzeczy to myślę ze żadna inna osoba by się temu nie podjęła mam na myśli o stworzeniu Multiplayer, ponieważ koder w wieku 17 lat który podjął się nie stworzeniu ale przejęciu tego wszystkiego po Eryku to jest według mnie coś. I myślę ze Team Multiplayera zasłużył na duże brawa oraz podziękowania za to ze możemy razem grać i zmierzać drogi Europy a może wkrótce nawet drogi Ameryki Północnej. Wielkie Brawa dla Teamu Multiplayera.

No ja już mogę grać oddałem komputer do naprawy okazało się że wiatrak od karty graficznej mi się spalił dzisiaj komputer odebrałem z naprawy,przed chwilą grałem dla próby i pięknie śmiga :-).

Siema czego gdy za każdym razem gram przez Euro Truck Simulator 2 Multiplayer ciągle mnie przenosi do Wrocławia i gdy wczytuje save wyskakuje mi komunikat że save uszkodzone można jakoś tak zaczynać żeby z tego miejsca co teraz jestem i czy mogę dodać moje mody do Multiplayer proszę o szybki odpis dziękuje i Pozdrawiam

Raczej wina że nie mogę dodać modów i dla tego ten komunikat wyskakuje gdy chce grać czy np u ciebie tak masz a jeśli o przenoszenie można jakoś innaczej nie przez konsole tylko jak naprzykład jak włącze Multiplayer żebym był tam gdzie zapisałem i mam czasami jeden błąd naczepa wpada mi pod ziemię potem nie ma możliwości podczepienia czy to zostanie naprawione wreszcie

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.