NewTon Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 To jest akurat utrapienie, ile to już razy biore ładunek który jest w 100% uszkodzony, albo leży w burym polu i czasem jak się da "pomoc drogową" to nam go odda ale i tak uszkodzonego. Są miasta gdzie to jest wręcz utrapieniem bo praktycznie każdy ładunek jest rozwalony, w ziemie wciśniety albo co najlepsze lata po mapie. A tak po za tym nie widać innych błędów i tak MP to świetna robota. Nie ma sensu się przejmować uszkodzonym ładunkiem na MP w wersji alpha.. Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Ja mam takie pytanie techniczne bardziej, a mianowicie czy logi zapisywane są nadal w formacie UTF-8? Z tego co zauważyłem chyba tak jest przez co wszelakie krzaczki nawet polskiego języka zamieniane są z urzędu na zapytajnik. Jeśli jest inaczej i da się otworzyć logi w UTF-16 to prosiłbym o nakierowanie jeśli to możliwe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[WE] Rafi Posted June 26, 2015 Share Posted June 26, 2015 Mi update sie podoba http://www.forum.eurotruckmultiplayer.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Game Developer mwl4 Posted June 27, 2015 Author Game Developer Share Posted June 27, 2015 WooQash, w następnym update zostanie to naprawione. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThePolandTofik Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 Nie ma sensu się przejmować uszkodzonym ładunkiem na MP w wersji alpha.. NIe sadzę w ten optymizm Ta bramka logiczna powinna być napisana na początku ponieważ nie jest prosta do napisania Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mafiozo[PL] Posted June 27, 2015 Share Posted June 27, 2015 no i żeby była blokada na ADMIN bo każdy robi i się wywyższa na serwerze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Vaiarek Posted June 28, 2015 Share Posted June 28, 2015 @up: reportuj w takich przypadkach Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts