Heady1991 Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 ja jestem przeciwny.... włączyłem to na single i... 10 fps mniej...więc na multi będzie dopiero masakra.. ehh Core i5 4690K @ 4.5 ghz | G.Skill 2x4gb 2400mhz ddr3 | ASUS GeForce GTX970 4096MB 256bit DirectCu II Strix OC | Samsung SpinPoint 500gb |Crucial MX100 256GB | Asus Z-97 Pro Gamer | Silverpower 650W SP-SS650 | Zalman Z3 Plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
erykmoz Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 A mi się ten pomysł bardzo podoba Generate your own dynamic signature at http://jmdev.ca/twitch/ Take a look at in-game-rules http://forum.ets2mp.com/index.php?/topic/15-in-game-rules/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LosT Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Z niecierpliwością czekam na aktualizację Link to comment Share on other sites More sharing options...
NalesniQ [PL][90km/h] Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 @Heady, nie wiem jak ty, ale wyłączając trawę i włączając SnowMod FPS'y wzrosły. Więc może ty coś "zepsułeś" Ja nie mam "super komputera" więc SnowMod to bardzo dobre rozwiązanie problemów z lagami... i5-4460 3.2 Ghz / Crucial Ballistix 8GB 1600MHz / MSi H81M-P33 / Corsair VS450 / Zalman T3 / Seagate 500GB / Windows 10 [64bit] / ZOTAC GTX 660Ti 2GB / Logitech G27 / SAMSUNG SyncMaster BX2331 23" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wexu Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Jak najbardziej za! Z chęcią pośmigałbym na śniegu, a z okazji, że niestety ETS nie ma tego wbudowanego, niech chociaż modowo zostanie to urozmaicone. Dodatkowo mam nadzieje, że fizyka wprowadzi 'lekkie' zmiany =). if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johnny Cage[PL] Posted December 8, 2014 Share Posted December 8, 2014 Mała porada dla was: Wyłączcie sobie korekcje barw, bo raz nie dość że gra normalnie wygląda szaro i nudno, to bardzo wyostrza biały kolor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] Snake [PL] Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Pytanie padło również w angielskiej sekcji.Więc tak.Będzie to tylko śnieg czy również fizyka jazdy?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zajcuu Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Snow mod zostal stworzony przez @Satan19990, za co mu dziekujemy oczywiscie . Stworzyl on Snow mod z 3 "levelami". Extreme odpadl na samym poczatku, bo ledwo rusza ciezarowka, z tego co pamietam, to wybralismy 2 poziom. Czyli tak jak ja na singlu. Base + Addon. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[GTW] Snake [PL] Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 A co z modem ??Chodzi mi o to, czy będzie on do pobrania czy wgrany na serwer? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keymil ™ Posted December 10, 2014 Share Posted December 10, 2014 Pytanie padło również w angielskiej sekcji. Więc tak. Będzie to tylko śnieg czy również fizyka jazdy?? Wystarczy przeczytać temat od początku i byś wszystko wiedział... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ewenement2k1 Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Kiedy będzie on dostępny do pobrania ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Wkrótce, co Wy tacy w gorącej wodzie kompani. Będzie to będzie... SCSowi też tak spamujecie kiedy ATS i Skandynawia wyjdzie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dzeriusz{ITC} Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Proponował bym aby do dali coś w tym stylu http://ets2.lt/en/winter-tires/ 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
daf95xf_pl Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Ja mam nadzieję że jednak nie użyją fizyki od "satana" Bo ja na automacie nie dam rady grać. A rękę mam złamaną i jestem na to teraz zmuszony. I mam cichą nadzieję że na święta już będzie. Żebym się nie nudził otwieraniem prezentów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
daf95xf_pl Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Ja mam nadzieję że jednak nie użyją fizyki od "satana" Bo ja na automacie nie dam rady grać. A rękę mam złamaną i jestem na to teraz zmuszony. I mam cichą nadzieję że na święta już będzie. Żebym się nie nudził otwieraniem prezentów. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Do świąt pozostało jeszcze trochę czasu, więc spokojnie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wexu Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 @WooQash - wcale nie ma tak daleko... a co do aktualizacji, to raczej nie ma sensu chyba szybkie jej implementowanie, ze względu na to, że SCS planuje wydać zaraz kolejny patch (1.15) if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeekPolak Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Do świąt pozostało jeszcze trochę czasu, więc spokojnie. Zima kalendarzowa zaczyna sie pod koniec grudnia, wiec nie ma sie czym przejmowac. U mnie w Connecticut snieg spadl juz pare razy od zeszlego miesiaca, wiec zime juz mam, haha. In-game nick: GeekPolak Youtube Channel - Map editor tutorials for American Truck Simulator and more. Twitch Channel - Streaming trucking and other games. Twitter - Updates when I go live. Amerykanin polskiego pochodzenia, pozdrawiam wszystkich Polakow. Jesli ktos tu jest z Tychow, Slask, to daj mi znac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WooQash Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Gdzie Europa, a gdzie USA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
[PL] Wysza Posted December 11, 2014 Share Posted December 11, 2014 Może i śniegu w Polsce jeszcze nie ma ale za to święta w hipermarketach mamy od dobrego miesiąca Link to comment Share on other sites More sharing options...
LasQa Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 No to fakt, święta w marketach są prawie od "wszystkich świętych" xD Link to comment Share on other sites More sharing options...
HUSKY JOANNA Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 A panowie pamietacie ze czekamy jeszcze na kolejny DLC NORTH PART Scandinavia to bedzie wszystko piekne Link to comment Share on other sites More sharing options...
H&V I Vaiarek Posted December 12, 2014 Share Posted December 12, 2014 Zima pewnie będzie dodana wraz z portowaną obecnie wersją 1.15. 1 Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeekPolak Posted December 13, 2014 Share Posted December 13, 2014 Gdzie Europa, a gdzie USA? Polska i stan Connecticut sa mniej wiecej na tej samej lini geograficznej, haha. Jak bylem maly to pamietam ze w Polsce bylo zawsze duzo sniegu w zimie (na Slasku w Tychach). Koniec lat 80 i wczesne 90. Klimat sie zmienia. 1 In-game nick: GeekPolak Youtube Channel - Map editor tutorials for American Truck Simulator and more. Twitch Channel - Streaming trucking and other games. Twitter - Updates when I go live. Amerykanin polskiego pochodzenia, pozdrawiam wszystkich Polakow. Jesli ktos tu jest z Tychow, Slask, to daj mi znac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts