[PL] Wysza Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 W okolicy miasta Kristiansand natknąłem się na drogę która nie jest zaznaczona na mapie. Ktoś z was znalazł może podobne miejsca ?
Wexu Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Od razu powiem ... nie jest to bug... jest to zamierzone działanie SCSu. Co do tych dróg - kilka takowych można spotkać. if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam!
WooQash Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Przejechałem już całą mapę Skandynawii i po za terenami, które nakreśliłeś niczego więcej nie zauważyłem. Jestem bardzo ciekawy dlaczego te drogi nie znajdują się na mapie, nie ma tam nic szczególnego (no po za równoległą jednopasmową asfaltową dróżką). Czyżby SCS bawił się w Easter Eggi, czy najzwyczajniej ktoś zapomniał o tych dróżkach?
MaddoxX1911 Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Przejechałem już całą mapę Skandynawii i po za terenami, które nakreśliłeś niczego więcej nie zauważyłem. Jestem bardzo ciekawy dlaczego te drogi nie znajdują się na mapie, nie ma tam nic szczególnego (no po za równoległą jednopasmową asfaltową dróżką). Czyżby SCS bawił się w Easter Eggi, czy najzwyczajniej ktoś zapomniał o tych dróżkach? może to są skróty podobne jak w 18 WoS PttM, fajnie że jest coś takiego, teraz powinni zupdatować mapę europy bo wygląda biednie w porównaniu ze skandynawią i dodać więcej takich ukrytych skrótów
WooQash Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 może to są skróty podobne jak w 18 WoS PttM, fajnie że jest coś takiego, teraz powinni zupdatować mapę europy bo wygląda biednie w porównaniu ze skandynawią i dodać więcej takich ukrytych skrótów Powiem szczerze dawno już nie grałem w PTTM, chociaż jeśli dobrze pamiętam to rzeczywiście były nieliczne skróty na mapie w tej grze. Co do "starej" Europy to raczej nie ma co liczyć na poprawę tych terenów z poziomu oficjalnych aktualizacji. Jeśli już to szybciej wyjdą jakieś modyfikacje, które "ulepszą" "stare" tereny nowymi prefabami.
[PL] Wysza Posted May 26, 2015 Author Posted May 26, 2015 Kolejny skrót na prawo od Goteborg'u http://zapodaj.net/2d0364b5c7a3b.png.html
MajorKowallsky Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 W Växjö jest przy rondzie taka mała dróżka odchodząca od ronda: OT: Mam ładne pismo xD Wiem W internecie nie ma ludzi starszych i młodszych, W internecie są ludzie głupsi i mądrzejsi Retired Team Member since 01.02.2020 WarMaz
WooQash Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Według mnie War-Maz to nic ciekawego, bo na całej Skandynawii (i w sumie na Starej Europie) też są uliczki, dróżki, na które można wjechać przez trawę czy inne ustrojstwa, ale nie bezpośrednio drogą, gdyż albo droga odchodzi w bok gdzie jest niewidzialna ściana, albo stoi "(nie)widzialna" ściana. To chyba nie jest celem naszych poszukiwań.
NewTon Posted May 27, 2015 Posted May 27, 2015 Przydało by się zrobić Niemcy na nowo. To by było coś. Nasze forum! | semi-spedition.cba.pl
Recommended Posts