[K-T] Kubasuperrrr Posted May 15, 2015 Posted May 15, 2015 WITAM! Niedawno założyłem firme transportowa w Euro Truck Simulator 2 Multiplayer i poszukuje Nowych Kierowców. Co Oferuję: 1.Miłą atmosfere. 2.Każdy może wybrać jaką ciężarówka Chce jeździć. 3.Organizowanie dużej liczby konwojów. Głównymi zasadami w firmie są: 1. Wiek 15+ 2.POSIADANIE KULTURY OSOBISTEJ. 3.Posiadanie TS3. 4.Posiadanie DLC Idąc Wschód: Ekspansja polska. 5.Obowiązek pomalowania ciężarówki w firmowe Barwy. Wzór Podania i szczegółowy regulamin firmy znajduje Się na naszej Stronie http://polscykrolowiedrog.za.pl/ . Po wysłaniu Podania poczekaj na Maila zwrotnego z potwierdzeniem LUB odmową przyjęcia zrób firmy.
WooQash Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Przepraszam za zgryźliwość, ale rozumiem, że w tej Firmie pracują/pracować będą osoby z wadą wzroku? Po co dawać czcionkę 30-tkę skoro standardową 12 wszystko zmieściło by się na jednym ekranie. Każdy dostosowuje wielkość czcionki do własnych wymagań jeśli potrzebuje więc dawanie 30-tki według mnie nie jest konieczne. Na własnej stronie internetowej Wy ustalacie zasady i jeśli u Was na stronie jest duża czcionka - ok, ale Forum to społeczność, która narzuca (czasami nie wprost) pewne zasady i w tym przypadku nadużywanie dużej czcionki jest według mnie niestosowne, a wręcz aroganckie.
[K-T] Kubasuperrrr Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 już poprawione nawet nie zauważyłem że jest taka ustawiona
Husaria_Daro Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Przepraszam za zgryźliwość, ale rozumiem, że w tej Firmie pracują/pracować będą osoby z wadą wzroku? Po co dawać czcionkę 30-tkę skoro standardową 12 wszystko zmieściło by się na jednym ekranie. Każdy dostosowuje wielkość czcionki do własnych wymagań jeśli potrzebuje więc dawanie 30-tki według mnie nie jest konieczne. Na własnej stronie internetowej Wy ustalacie zasady i jeśli u Was na stronie jest duża czcionka - ok, ale Forum to społeczność, która narzuca (czasami nie wprost) pewne zasady i w tym przypadku nadużywanie dużej czcionki jest według mnie niestosowne, a wręcz aroganckie. Gdzie Ty widzisz problem? Kolega zareklamował firmę w fazie rozwoju. Czy każdy musi być idealny i profesjonalny na początku. Daj mu czas. Na bieżąco śledze forum, ale Ty to już przeszadzasz z tą swoją perfekcją. Jak byś nie zauważył to jest temat dotyczący Jego firmy, a Twój post jest tu zbędny i nic nie wnoszący do tematu, więc wez głeboki oddech, pomyśl 2 razy, wyjdz na powietrze i dopiero możesz coś wyskrobać bezsensownego. 1
H&V I Patrycja. Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 Temat nieaktywny. Zamykam i przenoszę do archiwum.
Recommended Posts