H&V I Vaiarek Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Zapraszają: Już wkrótce konwoje "Koło za kołem" odwiedzą Skandynawię! Spedycja H&V Logistyka Polska zaprasza na wspólną wycieczkę po terenach dodanych w nowym dodatku do ETS2. "Koło za kołem" to zorganizowane konwoje mające na celu zapewnić zabawę wielu graczom na trasach gry Euro Truck Simulator 2. Pierwsza edycja, która odbyła się w czerwcu w całości była poświęcona Polsce, a trasa przebiegała przez wszystkie jej miasta, natomiast druga - naszym południowym sąsiadom. Trzecia - marcowa - była okazją do zwiedzenia Francji i zyskała miano największego polskiego konwoju. Czwarta edycja uda się na północ Europy odwiedzając Danię, Norwegię i Szwecję zwiedzając najpiękniejsze, skandynawskie szlaki. Trasa: Aalborg - Esbjerg - Odense - Kobenhavn - Malmo - Helsingborg - Jonkoping - Vaxjo - Karlskrona - Kalmar - Linkoping - Sodertalje - Stockholm - Vasteras - Orebro - Oslo - Bergen (Kliknij, aby powiększyć) Data i godzina rozpoczęcia konwoju: 30.05.15 - 19:00Miejsce zbiórki: stacja benzynowa na E45 w stronę AalborgPrzewidywana godzina zakończenia: 22:00Miejsce zakończenia: BergenIP TeamSpeak: 91.230.202.139Link do konwoju na ets2c.com: wkrótce 1. Nie wyprzedzamy lidera2. Maksymalna prędkość jazdy - 80 km/h (autostrady) / 70 km/h (drogi krajowe, jednopasmowe)3. Pamiętamy o zachowaniu odstępu między pojazdami.4. Sygnalizujemy wszystkie manewry drogowe i przestrzegamy zasad ruchu drogowego5. Postoje w miastach i na stacjach benzynowych są ustalane po zgłoszeniu się dużej liczby graczy (przewiduję przerwy 10-minutowe).6. Uczestników obowiązuje kultura zarówno na czacie jak i kanale TS7. Nie przeszkadzamy innym graczom nie uczestniczącym w konwoju.8. Zakazuje się reklamowania i zachęcania graczy do przystąpienia do spedycji biorących udział w konwoju. Chcemy miło spędzić czas. Konwój to nie ,,miejsce na Twoją reklamę".9. Nie obrażamy firm biorących udział w konwoju i nie wywołujemy konfliktów. Odnosimy się z szacunkiem do innych spedycji.10. Kierowcy należący do spedycji jadą razem z innymi kierowcami ze swojej firmy (chyba, że jej przewodniczący zdecyduje inaczej).11. Gracze nie będący w spedycji jadą na końcu konwoju. INFORMACJE DODATKOWE: PRZYJMOWANIE SPEDYCJI ZAMKNIĘTE! Ustawienie spedycji: KLIKNIJ ABY POWIĘKSZYĆ! Kolejność wyjazdu: 1. H&V Logistyka Polska 2. EAGLES Polska 3. Venom Logistic 4. Husaria-Trans 5. Rotex Logistic 6. STP Spedition 7. FDP 8. K-SPEED 9. Polish Distribution Lines 10. HDS Gaming 11. European Transport Group 12. VectrixTrans 13. Blue-Trans ... i niezrzeszeni gracze Linki do poprzednich edycji: Edycja 1 Edycja 2 Edycja 3 1 Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
I<3VODKA Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Impreza pod patronatem ETS2MP. Zasady podróży zostaną opublikowane również w j. angielskim, a admini przydzieleni będą je egzekwować. Oficjalna grupa dla polskiej społeczności | Nowy Wykop.pl | Facebook| Twitter | Youtube| Twitch >>> How to become admin? Click here! <<< wiadomości belgia wydarzenia belgia informacje belgia wiadomości bruksela wydarzenia bruksela informacje bruksela
WooQash Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Znowu sobota... wszystkie ciekawe ewenty muszą odbywać się w soboty kiedy ten dzień zawsze mi nie pasuje :/ 1
H&V I Vaiarek Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Husaria-Trans, Venom Logistic oraz ETG zgłosiły swój udział w konwoju! 1 Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
Piotrekxm.PL Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Znowu sobota... wszystkie ciekawe ewenty muszą odbywać się w soboty kiedy ten dzień zawsze mi nie pasuje :/ Dokładnie, tak jak i tobie akurat 30 coś wypada ;/ 1
rbQ321 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Podoba mi sie, ze dajecie spore wyprzedzenie w eventach. Daje to mozliwosc zorganizowania sobie wolnego. Nie zapomnij zostawić kontaktu do siebie!
H&V I Patrycja. Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Znowu sobota... wszystkie ciekawe ewenty muszą odbywać się w soboty kiedy ten dzień zawsze mi nie pasuje :/ Lepsze to niż niedziela 1
Wexu Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Kolejni chętni :3. EAGLES Polska zgłasza się na pokład . if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam!
WillyKrK Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Impreza pod patronatem ETS2MP. Zasady podróży zostaną opublikowane również w j. angielskim, a admini przydzieleni będą je egzekwować. Lipa, będzie tak samo jak na evencie urodzinowym gdzie randomy nie wiedziały co się ogarnia.
H&V I Patrycja. Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Lipa, będzie tak samo jak na evencie urodzinowym gdzie randomy nie wiedziały co się ogarnia. Niestety zawsze znajdą się randomy które nie ogarną.
H&V I Vaiarek Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Właśnie po to regulamin został przetłumaczony na język angielski. Admini przydzieleni do konwoju będą karać na jego podstawie. Póki co na wszystkich edycjach KzK nie było problemu. Zrobię co w mojej mocy żeby i tym razem wszystko spokojnie przebiegało Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
I<3VODKA Posted May 13, 2015 Posted May 13, 2015 Lipa, będzie tak samo jak na evencie urodzinowym gdzie randomy nie wiedziały co się ogarnia. Niestety zawsze znajdą się randomy które nie ogarną. Impreza pod patronatem ETS2MP. Zasady podróży zostaną opublikowane również w j. angielskim, a admini przydzieleni będą je egzekwować. 1. Nie wyprzedzamy lidera 2. Maksymalna prędkość jazdy - 80 km/h (autostrady) / 70 km/h (drogi krajowe, jednopasmowe) 3. Pamiętamy o zachowaniu odstępu między pojazdami. 4. Sygnalizujemy wszystkie manewry drogowe i przestrzegamy zasad ruchu drogowego 5. Postoje w miastach i na stacjach benzynowych są ustalane po zgłoszeniu się dużej liczby graczy (przewiduję przerwy 10-minutowe). 6. Uczestników obowiązuje kultura zarówno na czacie jak i kanale TS 7. Nie przeszkadzamy innym graczom nie uczestniczącym w konwoju. 8. Zakazuje się reklamowania i zachęcania graczy do przystąpienia do spedycji biorących udział w konwoju. Chcemy miło spędzić czas. Konwój to nie ,,miejsce na Twoją reklamę". 9. Nie obrażamy firm biorących udział w konwoju i nie wywołujemy konfliktów. Odnosimy się z szacunkiem do innych spedycji. 10. Kierowcy należący do spedycji jadą razem z innymi kierowcami ze swojej firmy (chyba, że jej przewodniczący zdecyduje inaczej). 11. Gracze nie będący w spedycji jadą na końcu konwoju. Oficjalna grupa dla polskiej społeczności | Nowy Wykop.pl | Facebook| Twitter | Youtube| Twitch >>> How to become admin? Click here! <<< wiadomości belgia wydarzenia belgia informacje belgia wiadomości bruksela wydarzenia bruksela informacje bruksela
H&V I Vaiarek Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Do konwoju ponad 2 tygodnie, a swoją obecność oprócz H&V zapowiedziało już 7 firm! Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
MajorKowallsky Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 A jak będzie na TSie? Tylko przedstawiciele będą mogli mówić, czy wszyscy? W internecie nie ma ludzi starszych i młodszych, W internecie są ludzie głupsi i mądrzejsi Retired Team Member since 01.02.2020 WarMaz
H&V I Patrycja. Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 @War-Maz Na 3 edycji tylko przedstawiciele mieli głos (po 2os z każdej firmy). Sadzę, że tym razem również tak będzie.
H&V I Vaiarek Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 2 lub 3 kierowców z każdej firmy tzn. założyciel/przedstawiciel i wybrane przez niego zaufane osoby. 2 Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
H&V I Vaiarek Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Swój udział zgłosiło już 11 spedycji! Chyba idziemy na rekord Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
ElectroMusic! Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Oby ten rekord nie szedł w stronę spalenia mojego komputera. ps. rekord spalonych komputerów? hmm.. brzmi nieźle! 1 <->
H&V I Patrycja. Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Oby ten rekord nie szedł w stronę spalenia mojego komputera. ps. rekord spalonych komputerów? hmm.. brzmi nieźle! Mój pierwszy się spali haha
WASYL94 Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Mój pierwszy się spali haha Obawiam się, że to mój lapek podpali mi chałupę... Retired TRUCKERSMP Game Administrator
H&V I Patrycja. Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Obawiam się, że to mój lapek podpali mi chałupę...Ah te kochane laptopy. Wylądujemy pod mostami ;-;
H&V I Vaiarek Posted May 25, 2015 Author Posted May 25, 2015 Za wszystkie straty sprzetowe organizatorzy nie biora odpowiedzialnosci! 1 Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
świstak cham Posted May 25, 2015 Posted May 25, 2015 Obawiam się, że to mój lapek podpali mi chałupę... Mój bardziej, mam go 2 lata, a zalany grami jest. PS: Szczęście że dzisiaj daje go do czyszczenia, i żeby wymienili kartę graficzną, większą pamięć, i zamienić na Windows 7.
Recommended Posts