GreenTrucker[HR] Posted December 5, 2014 Report Posted December 5, 2014 >>Dobrodošli u novoosnovanu kompaniju namjenjenu državama bivše nam Yugoslavije<< Drago mi je da smo se uspjeli bar koliko toliko skupiti te se nadam da ćemo uredno voditi dnevnike vožnje.Screenshoot je obavezan,Prilikom unosa molio bih vas da ga priložite, iz njega je vidljivo sve te se po tome možemo ravnati. Znači potreban je screenshoot prilikom odabira posla, prije nego što krenete voziti te screenshoot završetka, ona konzola gdje je sve navedeno - dužina puta, trajanje, potrošnja, zarada. Nadam se da u ekipi neće biti onih koji će rammati te kršiti pravila ETS2MP, a ukoliko do toga dođe te vozač bude 3 puta kickan (bannan) sa servera - leti i iz ove kompanije! NAMA NE TREBAJU KRETENI nego pravi vozači koji će se pridržavati pravila.Za sva pitanja/obavijesti/prijedloge/bugove/prijave možete se javiti na ETS2MP forum profil PM to GreenTrucker ili poslati mail - [email protected] PRIJAVA Happy Trucking Vidimo se, GreenTrucker
Edinev Posted December 6, 2014 Report Posted December 6, 2014 Sta ima liveleak gif sa tekstom xD? Need help? Ask me anything regarding Euro Truck Simulator 2 and Euro Truck Simulator 2 Multiplayer! I Speak: I Understand: Want me to answer? Quote my post or use @Ediin!
MiriVinc Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Pozdrav ja sam novi u ets2MP neznan kako da preimenuje ime htio bi igrat svama u vašoj kompaniji dali se možemo nekako dogovoriti putem skype Facebooka ili slično moj mail :[email protected] Brzzz odgovor pliss
Wiggah40 Posted February 28, 2015 Report Posted February 28, 2015 Zdravo ! prosleđivanje Super specijalističke logistika [ SFL ] zapošljava novoosnovana . Mi smo dobro organizovani i da Shipping čim budemo imali dovoljno vozače redovno kompanija konvoje . Menadžment je predmet mene i mog partnera . Sada smo u potrazi za aktivno vozača . Prijavi se odmah ! Pošaljite prijavu sa malim profilom o vama i vašoj karijeri transport http://mivtc.net/r/25969. Mi ćemo vam odgovoriti . Mi takođe razgovarati o Teamspeak . LGManagement [ S.F.L ]Radujemo se vašoj aplikaciji )Neke činjenice o :- Pričamo o Teamspeak- Sedište : Minhen- Corporate boje: crna - Bela - Plava - Plava- Samo Scania kamioni Šta vam nudimo :- Dobro organizovan upravljanje- Mogućnosti Promotion- TeamSpeak 3 server
GreenTrucker[HR] Posted June 3, 2015 Author Report Posted June 3, 2015 Firma se stavlja u Zatvoreno do daljnjeg. Kada dođe bolje vrijeme - nastavljamo .
[SRB] Frankie Posted June 6, 2015 Report Posted June 6, 2015 Kada odlučiš da ponovo pokreneš kompaniju, javi mi na PM kako bi tema bila otključana. Pozdrav. 1
Recommended Posts