ElectroMusic! Posted May 9, 2015 Report Posted May 9, 2015 W tym temacie będę wrzucać dziwne lub śmieszne zdarzenia, które udało mi się nagrać podczas gry w ETS2MP. Kto ma podobne filmiki, też może tutaj wrzucać, nie widzę przeszkód. Mam nagrane takie zdarzenia więc, czemu nie podzielić się tymi nagraniami z innymi? 1 <->
elot360PL Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Trzeba pamiętać na trasie że tobą lubi miotać jak szatan 1
H&V I Vaiarek Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 2 i 3 akcja po prostu piękne Niedługo może też wrzucę kilka filmów. Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
ElectroMusic! Posted May 10, 2015 Author Report Posted May 10, 2015 Ta, zjeżdżajcie na pobocze gdy ja jade! Następny gościu, nie wiem o co mu chodziło! xD 4 <->
Pukuwer Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Może gość był ze " Stop cham " ciesz się, że naklejki nie dostałeś. 3
QazMati_PL Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 -Po co jest droga? Lepiej niszczyć chodniki. -Wypadek drogowy na zakręcie -Konwój adminów 1 NICZYM ETS2 MP
Piotrekxm.PL Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Obsługiwanie smartphone+ jazda? Niezbyt dobry pomysł, patrzyłem sie na telefon akurat bo dostałem ważnego i poczułem lekkie wstrząśniecie... Zastanawiam się co pomyślał o mnie ten koleś z tyłu . Bez komentarza proszę ^^. 2
ElectroMusic! Posted May 10, 2015 Author Report Posted May 10, 2015 Hahahahahah, jak w nocy jade to zastanawiam się, która bramka jest zamknięta bo w niektórych miejscach bramka jest zamknięta po lewej stronie a w niektórych po prawej. 2 <->
QazMati_PL Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Świetnie, że pokazujesz swoją głupotę, masz odwagę. Inni by patrzyli na to w ten sposób : "Nie, bo zrobię z siebie głupka". A wiesz co ? Każdy tak miał i będzie mieć, że coś odwali xd NICZYM ETS2 MP
Piotrekxm.PL Posted May 10, 2015 Report Posted May 10, 2015 Świetnie, że pokazujesz swoją głupotę, masz odwagę. Inni by patrzyli na to w ten sposób : "Nie, bo zrobię z siebie głupka". A wiesz co ? Każdy tak miał i będzie mieć, że coś odwali xd No dokladnie, nie mam co ukrywac, dostalem nauczke nastepnym razem sie zatrzymam i sprawdze sms;a
QazMati_PL Posted May 11, 2015 Report Posted May 11, 2015 Tym razem ode mnie filmik w trochę innej formie. Będą pokazani debile (za przeproszeniem), ale w formie relacji w godzinnej trasy. Nie wszystkie sytuacje kwalifikują się pod tytuł działu, ale myślę, że są warte pokazania. Zapraszam do filmu ! [Film może być jeszcze przetwarzany] 1 NICZYM ETS2 MP
Piotrekxm.PL Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Czyli co się dzieje bez tej nieszczęsnej strefy.. Dlaczego stałem ? nie mogłem wyjechać bo ten gość mnie blokował
elot360PL Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Nic tylko jechać konwojem do portów Jak fajnie że Scandinavia trip i Koło za Kołem tuż tuż 1
ElectroMusic! Posted May 18, 2015 Author Report Posted May 18, 2015 WSŁUCHAJCIE SIĘ W TREŚĆ RADIA !!! <->
Piotrekxm.PL Posted May 25, 2015 Report Posted May 25, 2015 Czy to smieszne- raczej nie, ale to chyba nauczka dla wszystkich którzy chcą spawnić się na drodze. Gdybym wyprzedził tego gościa( a brała mnie taka chęć), to ja bym został uderzony. Napisałem mu idiot, bo mam nadzieje ze coś z tego wywnioskuje =).
Piotrekxm.PL Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Hmm, jakiś duch na drodze, jak się odwróciłem nie było go ! Jak ten gość to zrobił że mnie przewrócił i jeszcze ten lagg- rzadko jest on taki długi u mnie o_0_o (Zachęcam do oglądania) 2
Recommended Posts