User_2557584 Posted September 2, 2025 Report Posted September 2, 2025 Benim aracım 110 km ile gitmesine rağmen birlikte sürdüğüm arkadaşım 85-90 ile beni geçebiliyor. Ne zaman hızlarını sorsam benden 15-20 km aşağıda olmalarına rağmen beni geçiyorlar.
0 - ѕρнıиx - Posted September 2, 2025 Report Posted September 2, 2025 Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bu durum sanırsam performans kaynaklı yani internetinizden (ms değeri) veya FPS droplarınızdan kaynaklanıyor olabilir. Arkadaşlarım ile oynadığımda bazen bende lag olduğunu ve aracımın geriye doğru gittiğini söylüyorlar. Siz farketmeseniz de oyun sizi az da olsa geri atıyor. Mesela yolda giderken hızlı kayıt tuşuna bastığınızda gerçekleşen bir saniyelik bir gecikme gibi düşünün.
0 quln Posted September 2, 2025 Report Posted September 2, 2025 Merhaba, Üstteki cevaba ek olarak yaşadığınız sorun, SCS tarafından kaynaklananıyor olabilir. Dilerseniz oyunu silip tekrardan yüklemeyi ve yeni, sıfır bir profil ile başlamayı deneyebilirsiniz. Eğer bu adımlara rağmen sorununuz düzelmezse maalesef SCS tarafından gelecek düzeltme güncellemesini beklememiz gerekecektir. Aldığınız cevap(lar) karşısında sorunuza cevap buldunuz mu? Lütfen forum düzenimiz için bunu bize bildirin. Cevabınızı bekliyorum. Saygılarımla, quln TruckersMP Support Useful Links: Appeal to Your Ban | Create a Report | View Rules | Create a Feedback | Create a Support Ticket
0 quln Posted September 6, 2025 Report Posted September 6, 2025 Merhaba, Bu konuya 3 gündür cevap gelmediği için, konuyu "İnaktif" konulara taşıyorum. Eğer konuyu tekrar açtırmak isterseniz, benim ile ya da takım arkadaşlarımdan birisi ile iletişime geçebilirsiniz. İlgili soruna çözüm gönderen herkese teşekkür ederiz. Saygılarımla, quln TruckersMP Support //Kilitlendi ve İnaktif Konular'a taşındı. Useful Links: Appeal to Your Ban | Create a Report | View Rules | Create a Feedback | Create a Support Ticket
0 quln Posted September 15, 2025 Report Posted September 15, 2025 Merhaba, Konu sahibi tarafından 1 hafta içinde tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu "İnaktif" konulardan "Çözülemeyen" konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Saygılarımla, quln TruckersMP Support //Kilitlendi ve Çözülemeyen Konular'a taşındı. Useful Links: Appeal to Your Ban | Create a Report | View Rules | Create a Feedback | Create a Support Ticket
Question
User_2557584
Benim aracım 110 km ile gitmesine rağmen birlikte sürdüğüm arkadaşım 85-90 ile beni geçebiliyor.
Ne zaman hızlarını sorsam benden 15-20 km aşağıda olmalarına rağmen beni geçiyorlar.
4 answers to this question
Recommended Posts