Jump to content

Question

4 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

Aynı sorunu ben de yaşıyorum. Bu durum sanırsam performans kaynaklı yani internetinizden (ms değeri) veya FPS droplarınızdan kaynaklanıyor olabilir. Arkadaşlarım ile oynadığımda bazen bende lag olduğunu ve aracımın geriye doğru gittiğini söylüyorlar. Siz farketmeseniz de oyun sizi az da olsa geri atıyor. Mesela yolda giderken hızlı kayıt tuşuna bastığınızda gerçekleşen bir saniyelik bir gecikme gibi düşünün.

• 0
Posted

Merhaba,

• Üstteki cevaba ek olarak yaşadığınız sorun, SCS tarafından kaynaklananıyor olabilir.
  • Dilerseniz oyunu silip tekrardan yüklemeyi ve yeni, sıfır bir profil ile başlamayı deneyebilirsiniz.
  • Eğer bu adımlara rağmen sorununuz düzelmezse maalesef SCS tarafından gelecek düzeltme güncellemesini beklememiz gerekecektir.

Aldığınız cevap(lar) karşısında sorunuza cevap buldunuz mu? Lütfen forum düzenimiz için bunu bize bildirin.

Cevabınızı bekliyorum.

Saygılarımla,
quln
TruckersMP Support

Useful Links:

Appeal to Your Ban   |   Create a Report   |   View Rules   |   Create a Feedback   |   Create a Support Ticket

• 0
Posted

Merhaba,

Bu konuya 3 gündür cevap gelmediği için, konuyu "İnaktif" konulara taşıyorum.
Eğer konuyu tekrar açtırmak isterseniz, benim ile ya da takım arkadaşlarımdan birisi ile iletişime geçebilirsiniz.

İlgili soruna çözüm gönderen herkese teşekkür ederiz.

Saygılarımla,
quln
TruckersMP Support

//Kilitlendi ve İnaktif Konular'a taşındı.

Useful Links:

Appeal to Your Ban   |   Create a Report   |   View Rules   |   Create a Feedback   |   Create a Support Ticket

• 0
Posted

Merhaba,

Konu sahibi tarafından 1 hafta içinde tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu "İnaktif" konulardan "Çözülemeyen" konulara taşıyorum.

Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin!

Saygılarımla,
quln
TruckersMP Support

//Kilitlendi ve Çözülemeyen Konular'a taşındı.

Useful Links:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.