Grensize Posted December 27, 2024 Report Posted December 27, 2024 Winterland adasına skoda ile nasıl giderim?
0 quln Posted December 27, 2024 Report Posted December 27, 2024 Merhaba @Grensize, Bir sorunuz olduğundan bahsetmiştiniz. Size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz. Winterland adasına modsuz bir şekilde sadece yük alarak gidebilirsiniz. Winterland adasına skoda ile gitmek isterseniz bunun için mod kurmanız gerekmektedir. İnternette sizin için bir makale buldum lütfen makaledeki adımları deneyin. BURAYA tıklayarak makaleye ulaşabilirsiniz. Umarım verdiğim yanıtlar ile sorunuzu açıkça cevaplayabilmişimdir. Başka sorularınız varsa bana yazmaktan çekinmeyin. İyi günler, görüşmek üzere. Kind regards, Social: Useful Links: quln. TruckersMP | TruckersMP Forum | Steam Ban Appeal | Report | Rules | Feedback | Support
0 'Leo. Posted December 30, 2024 Report Posted December 30, 2024 Merhaba, Aldığınız cevap karşısında sorunuza cevap buldunuz mu? Lütfen forum düzenimiz için bunu bize bildirin. Beklemedeyim. Saygılarımla, 'Leo. TruckersMP Support
0 'Leo. Posted January 2 Report Posted January 2 Merhaba, Bu konuya 3 gündür cevap gelmediği için inaktif durumuna düşecektir. Eğer konuyu tekrar açtırmak isterseniz, support takımımızdan birisi ile iletişime geçebilirsiniz. Katıldığınız için teşekkürler. Saygılarımla, 'Leo. TruckersMP Support
0 'Leo. Posted January 10 Report Posted January 10 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Saygılarımla, 'Leo. TruckersMP Support //Çözülemeyen Konular'a taşındı.
Question
Grensize
Winterland adasına skoda ile nasıl giderim?
4 answers to this question
Recommended Posts