C E L i L Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 Başlıktaki gibi oyun yüklü değil hatası alıyorum neden acaba ?
0 quln Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 Merhaba @C E L i L, Bir sorununuz olduğundan bahsetmiştiniz, bunun için gerçekten üzgünüm. Size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz. Böyle bir sorun genellikle hatalı oyun yolundan kaynaklanır. Aşağıya çözümünü ekliyorum; TruckersMP Launcher'i yönetici olarak çalıştırın ve tekrar deneyin. (TruckersMP Launcher -> Sağ tıklayın -> Yönetici olarak çalıştır seçeneğini seçin -> Çıkan ekranda yönetici olarak çalıştırmak için "Evet" kutucuğuna tıklayın.) Oyununuzun güncel yolunu kopyalayın. (Steam -> ETS2 -> Sağ tıklayın -> Özellikler -> Yüklü Dosyalar -> İlgili sayfadaki Göz At butonuna tıklayın -> Açılan File Explorer'dan oyunun güncel yolunu kopyalayın.) TruckersMP Launcher'i açın. Ayarlar. Euro Truck Simulator 2 bölümündeki oyun yoluna kopyaladığınız güncel oyun yolunu yapıştırın ve kayıt et butonuna tıklayın. Eğer bu adımlara rağmen sorununuz devam ediyorsa lütfen Truckersmp Launcher'i ve bütün dosyalarını bilgisayarınızdan kaldırın ve tekrardan yükleyin. Win+R -> %appdata% -> TruckersMP klasörünü silin. Belgelerim -> ETS2MP ve ATS2MP klasörlerini silin. Bunları yaptıktan sonra BURAYA tıklayarak TruckersMP Launcher'i yeniden indirin. Umarım verdiğim yanıtlar ile sorununuzu çözmeyi başarabilmişimdir. Başka sorularınız varsa bana yazmaktan çekinmeyin. İyi günler, görüşmek üzere. 1 Useful Links: Appeal to Your Ban | Create a Report | View Rules | Create a Feedback | Create a Support Ticket
0 'Leo. Posted December 16, 2024 Report Posted December 16, 2024 Merhaba, Aldığınız cevap ile sorununuzu çözdünüz mü? Lütfen bunu forum düzenimiz için bize bildirin. Saygılarımla, 'Leo. TruckersMP Support
0 C E L i L Posted December 17, 2024 Author Report Posted December 17, 2024 On 16.12.2024 at 16:32, 'Leo. said: Merhaba, Aldığınız cevap ile sorununuzu çözdünüz mü? Lütfen bunu forum düzenimiz için bize bildirin. Saygılarımla, 'Leo. TruckersMP Support Evet çözüldü.Teşekkürler. 1
0 'Leo. Posted December 17, 2024 Report Posted December 17, 2024 Merhaba, Çözüldüğüne çok sevindim! Eğer bidaha böyle sorunlarla karşılaşırsanız buradan yine bir konu oluşturabilirsiniz veya https://truckersmp.com/support/ticket/create buradan billet oluşturabilirsiniz. İyi günler! Saygılarımla, 'Leo. TruckersMP Support 1
Question
C E L i L
Başlıktaki gibi oyun yüklü değil hatası alıyorum neden acaba ?
5 answers to this question
Recommended Posts