yigitkarakas4006 Posted November 25 Posted November 25 Bağlantı reddedildi. Sistem size ait olabilecek ve şu anda yasaklanmış başka bir hesap tespit etti. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen geri bildirim sistemimiz aracılığıyla Oyun Moderasyon Yönetimi ile iletişime geçin. Yardım edinemiyorum
RØLING Posted November 25 Posted November 25 Merhaba, @yigitkarakas4006 Bu mesajın sebebi, TruckersMP'nin birden fazla hesabınız olduğunu ve bu hesaplardan birinin banlandığını tespit etmesi durumunda oluşur. Ban evading (Yasaktan başka bir hesap ile kaçma) önlenmesi için tüm bağlantılı hesaplar engellenir. Quote §1.2 - Yasaktan Kaçma - 90 Gün Farklı bir hesap kullanarak ya da yaratarak mevcut durumda sahip olduğunuz geçici ya da sınırsız yasağınızı aşmaya çalışmak, aktif halde olan bir yasağa sahip iken başka bir hesap aracılığı ile sunucularımızda oynamak kurallar gereği yasaktır. Ayrıca, yasaktan çıkabilmek için ban kanıtını kaldırmaya çalışmak da bu kural dahilinde yasaktır. Yasaktan kaçındığınız, herhangi bir kanıt aracılığı ile ortaya çıkması halinde, takımımız herhangi bir bildirimde bulunmaksızın sizi tekrar yasaklama hakkını saklı tutar. Yasaktan kaçınma kanıtları gizli sunucu tarafı bilgiler içerdiğinden dolayı açıklanmaz. Çözüm Önerisi: Ana hesabınıza giriş yaptığınızdan emin olun (veya giriş bilgilerini bildiğiniz hesaba). Başka biriyle aynı IP’yi kullanıyorsanız durumu açıklamak için destek talebi açın. Bir Destek Talebi (Feedback) oluşturun ve sorununuzu olabildiğince ayrıntılı bir şekilde açıklayın. (https://truckersmp.com/knowledge-base/article/76) Ek olarak şahsi fikrimce gerekmedikçe tek bir hesap kullanmanızı öneririm. Ayrıca, bir hesapta banlanırsanız ve ardından başka bir hesabı kullanırken yakalanırsanız, bu durum "Yasaktan Kaçma" olarak görülür ve o hesap da banlanır. Saygılarımla, RØLING Kind regards, RØLING
'Leo. Posted November 25 Posted November 25 Merhaba Verilen cevap doğrultusunda sormuş olduğunuz sorunun cevabını aldınız mı? Lütfen forum düzenimiz için bunu bize bildiriniz. Saygılarımla, 'Leo. TruckersMP Support
yigitkarakas4006 Posted November 26 Author Posted November 26 13 hours ago, yigitkarakas4006 said: Bağlantı reddedildi. Sistem size ait olabilecek ve şu anda yasaklanmış başka bir hesap tespit etti. Bunun bir hata olduğunu düşünüyorsanız lütfen geri bildirim sistemimiz aracılığıyla Oyun Moderasyon Yönetimi ile iletişime geçin. Yardım edinemiyorum Başka hesabim yok sadece bu var ilk hesabim bu benim
'Leo. Posted November 29 Posted November 29 Merhaba! Bu konu son yanıttan bu yana 3 günden fazla bir süredir aktif olmadığından. Konuyu Aktif Olmayan Konular'a taşımam gerekiyor. Başka sorularınız varsa bana veya başka bir Destek Ekibi üyesine DM göndermekten çekinmeyin; isteğiniz doğrultusunda bu konuyu tekrar açacağız. Hepinize katılımınız için teşekkür ederim! // İnaktif konular'a taşındı. Saygılarımla, 'Leo. TruckersMP Support
Recommended Posts