SieSio Posted October 29 Posted October 29 Cześć mam pytanie czy da się ustawić kierunkowskazy na przyciski myszy(LPM I PPM)? We wcześniejszych wersjach gry miałem normalnie ustawiony lewy kierunkowskaz na LPM,a prawy na PPM. Dzisiaj reinstalowałem grę i gdy chciałem ustawić kierunkowskazy na mysze udało się tylko ustawić prawy na PPM. Gdy próbuje przepisać lewy kierunkowskaz na LPM nic się niedzieje w ustawieniach sterowania mam ustawione sterowanie tylko klawiaturą,ale nawet jak zmienie na klawiatura+sterowanie myszką to i tak dalej nie mogę ustawić lewego kierunkowskazu na LPM.Da się to jakoś ustawić czy nie ma takiej możliwości? 1
JJay Posted November 3 Posted November 3 Witam, Czy w dalszym ciągu masz problem z przypisaniem klawiszy? Poinformuj nas, czy rozwiązałeś problem, czy też nie. Z poważaniem JJay TruckersMP Support & Forum Moderator Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
SieSio Posted November 4 Author Posted November 4 Tak nadal mam ten problem,nigdzie nie mogę znaleźć rozwiązania
JJay Posted November 10 Posted November 10 Witam, W związku z tym, że wątek był nieaktywny przez 3 dni zmuszony jestem zamknąć, oraz przenieść wątek do Nieaktywnych tematów. Pamiętaj, że możemy przywrócić wątek na Twoją prośbę. Wystarczy, że odezwiesz się do mnie w prywatnej wiadomości na forum. Jeśli masz do mnie pytania śmiało pisz w prywatnej wiadomości. Na ten moment zamykam wątek z powodu wymienionego powyżej. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support & Forum Moderator // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted November 18 Posted November 18 Witam, Od czasu ostatniej wiadomości minął tydzień. Wątki, które są w Nieaktywnych tematach po tygodniu nieaktywności zostają przeniesione do Nierozwiązanych tematów. Tak samo jak w innych przypadkach zmuszony jestem umieścić Twój wątek w Nierozwiązanych tematach. Jeśli będziesz mieć do mnie pytania skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości. Również chciałbym wspomnieć, że jeżeli w przyszłości natkniesz się na problem, którego nie będziesz w stanie rozwiązać samodzielnie możesz skontaktować się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support/tickets W powyższym odnośniku utwórz bilet, w którym opisz występujący problem. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support & Forum Moderator // Przenoszę do Nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Recommended Posts