SieSio Posted October 27 Posted October 27 Cześć dzisiaj rano grałem sobie na truckersmp i pojawił się na czacie komunikat że serwer będzie zaktualizowany po tym komunikacie 2 minuty pozniej wyskoczylo ze trzeba jeszcze raz uruchomić launcher.Wyszedlem z gry włączyłem launcher pobierały mi się pliki lecz po chwili wyskoczyło akutalizowanie i stanęlo na 162/163 i tak było przez dobre 30minut. Po 30minutach wyskoczył błąd nie udało się pobrać zaktualizowanych plików i gdy znowu próbuje pobrać te pliki dalej mi wyskakuje ten błąd.Reinstall nie pomaga Jak to naprawić???
JJay Posted October 31 Posted October 31 Witam, Znajdź folder TruckersMP w ProgramData, a następnie usuń z niego niektóre pliki. Wtedy ponownie uruchom Launcher jako Administrator i spróbuj zainstalować brakujące pliki gry. Z poważaniem JJay TruckersMP Support & Forum Moderator 1 Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted November 3 Posted November 3 Witam, W związku z tym, że wątek był nieaktywny przez 3 dni zmuszony jestem zamknąć, oraz przenieść wątek do Nieaktywnych tematów. Pamiętaj, że możemy przywrócić wątek na Twoją prośbę. Wystarczy, że odezwiesz się do mnie w prywatnej wiadomości na forum. Jeśli masz do mnie pytania śmiało pisz w prywatnej wiadomości. Na ten moment zamykam wątek z powodu wymienionego powyżej. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support & Forum Moderator // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted November 18 Posted November 18 Witam, Od czasu ostatniej wiadomości minął tydzień. Wątki, które są w Nieaktywnych tematach po tygodniu nieaktywności zostają przeniesione do Nierozwiązanych tematów. Tak samo jak w innych przypadkach zmuszony jestem umieścić Twój wątek w Nierozwiązanych tematach. Jeśli będziesz mieć do mnie pytania skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości. Również chciałbym wspomnieć, że jeżeli w przyszłości natkniesz się na problem, którego nie będziesz w stanie rozwiązać samodzielnie możesz skontaktować się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support/tickets W powyższym odnośniku utwórz bilet, w którym opisz występujący problem. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support & Forum Moderator // Przenoszę do Nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Recommended Posts