Jump to content

Question

Posted

Dzień dobry mam problem z truckersmp otóż odkąd została wprowadzona najnowsza aktualizacja truckersmp nie mogę zaktualizować launchera. Gdy klikne pobierz aktualizacje pobiera wszystko normalnie nagle się zatrzymuje na 131/132 i dalej nie chce iść czekałem wczoraj ponad póltorej godziny i nic to nie dalo tak jakby się coś zawiesiło.Reinstall nie pomaga internet mam dobry.

Dzisiaj przy kolejnej próbie aktualizacji wyskoczył mi taki błąd: https://imgur.com/a/KQi6zxi

Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Przed ostatnią aktualizacją nigdy nie miałem z launcherem problemu zawsze wszystko działało.

5 answers to this question

Recommended Posts

• 0
Posted

//Moved to Polish Help Section - Pomoc

• 0
Posted

Witam @SieSio,

Czasami to tylko problemy z siecią 

Rozwiązywanie problemów z siecią...

Jeśli błąd nadal występuje, wypróbuj następujące rozwiązanie 

1. Otwórz Steam, przejdź do BIBLIOTEKA -> GRY

2. Kliknij prawym przyciskiem myszy Euro Truck Simulator 2 i otwórz Właściwości

3. Po otwarciu okna Właściwości kliknij zakładkę PLIKI LOKALNE i naciśnij PRZEGLĄDAJ PLIKI LOKALNE

4. Otworzy się folder z plikami gry. Zapamiętaj ścieżkę do tego folderu

Nie działa?

1. Kliknij Start -> Uruchom (lub WIN+R)

2. Wpisz regedit i naciśnij enter

3. Podążaj ścieżką HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\TruckersMP

4. Sprawdź wartość parametru „InstallLocationETS2”.

Jeśli się różnią:

1. Skopiuj adres folderu z KROKU 1

2. Zmień parametr wartości „InstallLocationETS2” (wstaw skopiowany adres folderu).

3. Kliknij OK.

Uwaga: musisz ręcznie skopiować ścieżkę do klienta TMP, która wygląda dobrze, gdy ją sprawdzasz, ale może być przyczyną błędu! 

Następnie wielu użytkowników otrzymuje inny błąd: „Błąd połączenia - ponowić próbę?”. W takim przypadku należy otworzyć Menedżera zadań, zamknąć wszystkie programy TruckersMP/ETS i spróbować ponownie uruchomić program uruchamiający jako administrator.

Mam nadzieję, że powyższe rozwiązanie pomoże ci rozwiązać twój problem, jeśli nie, daj nam znać, a my będziemy mogli znaleźć dalsze rozwiązania twojego problemu.

Z poważaniem
Tim

• Awesome! 1
  • 0
Posted

Witam,

Cieszę się, że Twój problem został rozwiązany.

W razie potrzeby nie bój się ponownie z nami skontaktować.

W związku z tym, że problem został rozwiązany, zamykam i przenoszę wątek do Rozwiązanych.

Z poważaniem,

JJay

TruckersMP Support & Forum Moderator

// Zamykam i przenoszę do Rozwiązanych

Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów.

Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.