Dzień dobry mam problem z truckersmp otóż odkąd została wprowadzona najnowsza aktualizacja truckersmp nie mogę zaktualizować launchera. Gdy klikne pobierz aktualizacje pobiera wszystko normalnie nagle się zatrzymuje na 131/132 i dalej nie chce iść czekałem wczoraj ponad póltorej godziny i nic to nie dalo tak jakby się coś zawiesiło.Reinstall nie pomaga internet mam dobry.
We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.
Question
SieSio
Dzień dobry mam problem z truckersmp otóż odkąd została wprowadzona najnowsza aktualizacja truckersmp nie mogę zaktualizować launchera. Gdy klikne pobierz aktualizacje pobiera wszystko normalnie nagle się zatrzymuje na 131/132 i dalej nie chce iść czekałem wczoraj ponad póltorej godziny i nic to nie dalo tak jakby się coś zawiesiło.Reinstall nie pomaga internet mam dobry.
Dzisiaj przy kolejnej próbie aktualizacji wyskoczył mi taki błąd: https://imgur.com/a/KQi6zxi
Czy jest ktoś w stanie mi pomóc? Przed ostatnią aktualizacją nigdy nie miałem z launcherem problemu zawsze wszystko działało.
5 answers to this question
Recommended Posts