Aligatoor Posted October 13 Posted October 13 //Moved to Polish Help Section - Pomoc ▼ English ▼ Support | Report | Appeal a ban | TruckersMP Rules | Knowledge Base | Staff Recruitment | Staff Team ▼ Russian ▼ Техническая поддержка | Репорт | Апелляция на бан | Правила TruckersMP | База знаний | Набор персонала | Команда TruckersMP Spoiler History Picture of the Month xxx POTM December 2022 - 2nd Place POTM March 2023 - 3rd Place POTM June 2023 - 1st Place xxx
JJay Posted October 18 Posted October 18 Witam, W związku z tym, że wątek był nieaktywny przez 3 dni zmuszony jestem zamknąć, oraz przenieść wątek do Nieaktywnych tematów. Pamiętaj, że możemy przywrócić wątek na Twoją prośbę. Wystarczy, że odezwiesz się do mnie w prywatnej wiadomości na forum. Jeśli masz do mnie pytania śmiało pisz w prywatnej wiadomości. Na ten moment zamykam wątek z powodu wymienionego powyżej. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support & Forum Moderator // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted October 28 Posted October 28 Witam, Od czasu ostatniej wiadomości minął tydzień. Wątki, które są w Nieaktywnych tematach po tygodniu nieaktywności zostają przeniesione do Nierozwiązanych tematów. Tak samo jak w innych przypadkach zmuszony jestem umieścić Twój wątek w Nierozwiązanych tematach. Jeśli będziesz mieć do mnie pytania skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości. Również chciałbym wspomnieć, że jeżeli w przyszłości natkniesz się na problem, którego nie będziesz w stanie rozwiązać samodzielnie możesz skontaktować się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support/tickets W powyższym odnośniku utwórz bilet, w którym opisz występujący problem. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support & Forum Moderator // Przenoszę do Nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Recommended Posts