Debeska Posted October 8 Posted October 8 Siemano, mam kierownice Cobra rally gt900 pro i problem tkwi w tym że pedał gazu oraz hamulca czyta jako jeden pedał.
PinkNub_ Posted October 8 Posted October 8 //Moved to Polish Help Section - Pomoc Reporting a player | Appeal your ban | Support System | Recruitment
JJay Posted October 11 Posted October 11 Witam, Masz zainstalowane wszelkie wymagane sterowniki? Starałeś się przywrócić wszystkie ustawienia do domyślnych? Warto to zrobić, jednak przypisane do kierownicy przyciski pozostaw niezmienione. Czy w dalszym ciągu oczekujesz naszej pomocy? Z poważaniem JJay TruckersMP Support & Forum Moderator Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted October 18 Posted October 18 Witam, W związku z tym, że wątek był nieaktywny przez 3 dni zmuszony jestem zamknąć, oraz przenieść wątek do Nieaktywnych tematów. Pamiętaj, że możemy przywrócić wątek na Twoją prośbę. Wystarczy, że odezwiesz się do mnie w prywatnej wiadomości na forum. Jeśli masz do mnie pytania śmiało pisz w prywatnej wiadomości. Na ten moment zamykam wątek z powodu wymienionego powyżej. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support & Forum Moderator // Zamykam i przenoszę do Nieaktywnych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
JJay Posted October 28 Posted October 28 Witam, Od czasu ostatniej wiadomości minął tydzień. Wątki, które są w Nieaktywnych tematach po tygodniu nieaktywności zostają przeniesione do Nierozwiązanych tematów. Tak samo jak w innych przypadkach zmuszony jestem umieścić Twój wątek w Nierozwiązanych tematach. Jeśli będziesz mieć do mnie pytania skontaktuj się ze mną w prywatnej wiadomości. Również chciałbym wspomnieć, że jeżeli w przyszłości natkniesz się na problem, którego nie będziesz w stanie rozwiązać samodzielnie możesz skontaktować się z nami tutaj: https://truckersmp.com/support/tickets W powyższym odnośniku utwórz bilet, w którym opisz występujący problem. Z poważaniem, JJay TruckersMP Support & Forum Moderator // Przenoszę do Nierozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team |
Recommended Posts