Jump to content
  • 0

Lower fps after 1.50 update - did I do something wrong?


andnovator

Question

Sorry fot a stupid topic...

 

I played TMP for few years, I didn't notice any huge problems with FPS (with multiple ETS2 versions).

 

But after last, 1.50, ETS2 update I noticed some strange FPS behaviour.

First, it's sudden FPS drops (something from 20 to 4 fps) on highways, when there are not so much players around me (on map).

 

Second, it looks for me like FPS is little lower with a lot of player around, than it was before update. I understand 5-15 FPS when there are A LOT of players around, but It seemed to me that it was a little better before update. I hope I wrong.

 

Well, my question - could I have done something wrong?
My PC is with Win 10, GPU and CPU is something "middle" (or "older"?), I use "new" current TMP client....

 

P.s. - I noticed, that Spring Mod does not support 1.50 update, so I disabled it, still same "lower" FPS (btw, I had some strange graphic "glitches", looks like Spring Mod was cause)
Update: Huh, looks like Spring Mod updated for ETS2 already (and not for ATS - "yet", for my post creation time)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

5 answers to this question

Recommended Posts

  • 0

Well, after the last update, we know that we've had a big change in terms of graphics.

 

What I recommend you do is disable the shadows, I think that will help you a lot.

 

But also check your computer settings as they may be out of date, it's always good to keep them up to date to avoid problems like this too.

 

I'll leave a topic below that I think will help you.

 

 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hello there!
 
Since this topic has been inactive for more than 3 days since the last reply, I will have to move this topic to Inactive Topics.
 
If you have any further queries, feel free to DM me or another Support Team member, and we will open this topic as per your request.
 
Thank you all for your participation.

 

Kind regards,
Roy Pegasus
TruckersMP Support & Translator
 
//Locked and Moved to Inactive.

Link to comment
Share on other sites

  • 0

Hello There!

 

Since this topic has been inactive for more than a week, I am going to move it to Unsolved Topics

If you need any help in the future, Do not hesitate to contact us again by creating another topic or a support ticket!

 

Kind Regards,

AbdUllaH.M

TruckersMP Support & Translator

 

 

//Moved to Unsolved Topics

Arabian Support & Translator @TruckersMP Team

Have A Question? Feel Free To Contact Me By Discord

spacer.pngspacer.pngspacer.png

 

Support System | Report System | Feedback SystemBan Appeal | Rules | Knowledge Base | Suggestions | Server Status

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.