Jump to content

Paaseierenjacht 2024 🐰


Recommended Posts

Gegroet truckers, het is weer tijd voor (k)eispannend nieuws! 

 

De TruckersMP jaarlijkse paaseierenjacht is er weer, nu met super toffe nieuwe toevoegingen die jullie hoofden zeker doen schudden. 

 

Vorig jaar kwam de community samen om Haulie te helpen met het vinden van de missende paaseieren, en we waren super enthousiast toen ze allemaal gevonden waren! 

 

Dit jaar hebben we van onze partners teleurstellend nieuws ontvangen - kleine konijntjes hebben weer grappen en grollen uitgehaald, en hebben geprobeerd hun eieren te verstoppen! Chauffers zijn zo bang als een kip, sommigen raakten zelfs in een shock, bezweken onder de stress en wilden niet meer doorrijden! 

 

Onthoud: dit is geen roekeloze zaak! De situatie loopt echt uit de hand met het risico dat de eieren verrot raken. Dus we hebben jullie hulp nodig om ze te vinden voor dat deze ei-maniakonijntjes ze innemen! Denk jij dat je er klaar voor bent? 

 

De missie is simpel! Onze partners hebben een algemene locatie kunnen ontravelen waar de konijnen bezig zijn geweest. De eieren zijn daar nog ergens samen met sommige missende trailers! Er zijn in totaal 6 eieren om gevonden te worden: paars, groen, blauw, geel, oranje, en rood. Daarnaast zijn er ook drie partner trailers die gevonden moeten worden van ProMods, TruckerFM en DBus. Chauffeurs zullen bij deze trailers zijn, maar sommigen zullen rondrijden! 

 

Vereiste DLC: Geen!

 

spacer.png

 

-----

 

Hoe kan je meedoen?

 

6 eieren en 3 partner trailers zitten vast in centraal Europa. Deze vinden is van hoge nood! 

 

Als je één van de top drie spelers bent die alle 6 de eieren EN 1 partner trailer het snelste vindt, win je een speciale prijs! 

 

De eieren en partner trailers worden gerepresenteerd door ons Event Team, met hun speler tags matchend met de kleur van het ei die ze meenemen, bijvoorbeeld 'Yellow Egg!' of een wit-gekleurde tag als ze een partner trailer hebben, bijvoorbeeld 'ProMods Trailer'. 

 

Ze zullen niet op het tab menu of de map verschijnen, dus de enige manier waarop je ze kunt vinden is door oplettend te blijven, en naar ze op zoek gaan op de GPS! 

 

spacer.png

 

-----

 

Hoe werkt het?

 

Start TruckersMP op, selecteer Euro Truck Simulator 2 en verbind met de Easter Egg Hunt 2024 server. Bereid je voor op de start om 15:00 UTC (Klik hier voor meer tijdzones) en wees ervan bewust dat botsingen uit zullen staan. 

 

Spreek af met jouw mede-zoekers in een van de steden die genoemd zijn binnen de speelregio, alle bedrijfsterreinen zijn prima. Houd de trailers in een garage, want die zul je niet nodig hebben. Onthoud: snelheid is belangrijk! 

 

Je zult 4 uur de tijd hebbem, van 15:00 UTC tot 19:00 UTC, om jouw route door centraal Europa te rijden. De keuze van welke wegen je neemt ligt bij jou in de handen. Het teleporteren naar garages is toegestaan. 

 

Wanneer je een ei of trailer gevonden hebt, zet dan het tab menu AAN. Maak dan een schermafbeelding door op F12 te klikken, om te bevestigen dat je het gevonden hebt. Je moet het ei of de trailer kunnen zien, net zoals jouw tab menu om de vondst te bevestigen. 

 

Wanneer je alle zes trailers EN minimaal één partner trailer gevonden hebt, mag je meedoen aan de wedstrijd door ons formulier in te vullen .

 

-----

 

Prijzen!

 

Na jullie inspanningen om de eieren te vinden, is hier wat er voor het grijpen ligt:

 

  • Winnaar (eerste om alle eieren te vinden en te bevestigen) - €25 Steam Cadeaukaart
  • 2e plaats (tweede om alle eieren te vinden en te bevestigen) - €15 Steam Cadeaukaart 
  • 3e plaats (derde om alle eieren te vinden en te bevestigen) - €10 Steam Cadeaukaart 

 

Digitale cadeaukaarten zullen automatisch naar jouw lokale valuta geconverteerd worden. Prijswinnaars zullen na het evenement aangekondigd worden. 

 

Hiernaast zullen alle spelers die zes eieren en minimaal één trailer gevonden hebben, en hun vondsten bevestigen voor het einde van het evenement, een speciale Profielbeloning ontvangen! 

 

Profielbeloningen zijn extreem exclusief en een goede manier om jouw skills en participatie te laten zien - dus mis het niet!

 

-----

 

Bevestigingsformulier

 

Het formulier zal op de dag van het evenement openen. 

 

Bekijk het formulier hier!

 

-----

 

Hints

 

Hints zijn beschikbaar op de originele post!

 

-----

 

We hopen dat jullie alle eieren en trailers zullen vinden voor het einde van het evenement, en wie weet - misschien ben jij een gelukkige winnaar? 

 

Happy hunting!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.