Stayzen Posted February 27, 2024 Report Posted February 27, 2024 ETS2 MP AMERİKAN LED YAPMAK İSTİYORUM AMA YASAK MI BİLMİYORUM SİZCE YASAK MI?
0 ELDEST Posted February 28, 2024 Report Posted February 28, 2024 Şu anlık herhangi bir kural bulunmamakta fakat stop lambalarının görüşünü kısıtladığı ve sinyalleri kullanılmaz hale getirdiği için tehlikelidir. Kullanmamamanı öneriririm.
0 Community Moderation Manager DatSpeed Posted March 23, 2024 Community Moderation Manager Report Posted March 23, 2024 // Moved to Yardım / Destek TruckersMP Community Moderation Manager
0 Dark Lord! Posted March 27, 2024 Report Posted March 27, 2024 Merhaba @Stayzen, Yasak olup olmadığı hakkında kimsenin kesin bir şey söyleyebileceğini sanmıyorum, en doğru ve kesin bilgiyi Game Moderation Management kategorisine bir geri bildirim göndererek öğrenmeni tavsiye ederim: https://truckersmp.com/feedback/create
0 Nightmaree. Posted March 28, 2024 Report Posted March 28, 2024 Merhaba, Verilen cevaplar doğrultusunda sormuş olduğunuz sorunun cevabını aldınız mı? Lütfen forum düzenimiz için bunu bize bildiriniz. Saygılarımla, Nightmaree. TruckersMP Support-Report Moderator
0 Nightmaree. Posted April 1, 2024 Report Posted April 1, 2024 Merhaba, Konunuz yazılan son yanıttan bu zamana 3 günden fazla bir süredir inaktif durumda. Bu nedenle, bu konuyu İnaktif Konular bölümüne taşımak zorundayım. Başka sorunuz varsa, bana veya başka bir Destek Takımı üyesine özel mesaj göndermekten çekinmeyin ve isteğinize göre bu konuyu tekrar açalım. Saygılarımla, Nightmaree. TruckersMP Support+Report Moderator //Kilitlendi ve İnaktif Konular'a taşındı.
0 Nightmaree. Posted April 12, 2024 Report Posted April 12, 2024 Merhaba, Konu sahibi tarafından tarafımıza herhangi olumlu veya olumsuz bir geri dönüş yapılmadığı için, konuyu İnaktif konulardan Çözülemeyen konulara taşıyorum. Yardıma ihtiyacınız olduğunda bizimle iletişime geçmekten çekinmeyin! Saygılarımla, Nightmaree. TruckersMP Support-Report Moderator //Çözülemeyen Konular'a taşındı.
Question
Stayzen
ETS2 MP AMERİKAN LED YAPMAK İSTİYORUM AMA YASAK MI BİLMİYORUM SİZCE YASAK MI?
6 answers to this question
Recommended Posts