Guest Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Witam wszystkich użytkowników Euro Truck Simulator 2 O kierowcach ETS2MP można usłyszeć wiele historii, dziś chciałbym opowiedzieć wam jedną z nich! A dotyczy ona pewnego Pana... Pomyślicie teraz dlaczego chce o nim pisać temat... tak więc już tłumaczę! Otóż Artur ma teraz 43 lata, i jeździ w Euro Truck Simulator 2 bez jednej ręki! Niedawno osiągnął on 4000 godzin w grze jeżdząc kierownicą przy pomocy jednej ręki! Wiecie co jest lepsze? ten Pan 11 Lat temu stracił rękę w wypadku Wiem, wiem nie uwierzycie mi ale zaraz dostaniecie Video. Artura także można spotkać na live! Nowość! http://www.twitch.tv/lArturlPL Artur mając jedną rękę jeździ na kierownicy g27, Manualna skrzynia biegów, do kierownicy jest przyczepiony pad, do tego jeszcze używa free track i sobie ze wszystkim radzi! a o to stanowisko pracy Artura a dlaczego to piszę? żebyście na przyszłości wiedzieli że dwie ręce to jest cud ale to że Artur zdobył 4000 tysiące godzin z jedną ręką to jest coś więcej niż cud bo z mojej perspektywy mając dwie ręce ciężko jest mi czasami sobie poradzić jadąc na padzie a co dopiero Arturowi Artur także został zaliczony do rekordów MP Liczę na waszą wyrozumiałość w komentarzach.... Dziękuje za uwagę Taka mała uwaga, ten temat także zostało stworzony dla pewnego Pana mądralińskiego, osobnik czytający ten post pewnie sam się domyśli o co chodzi posiadam zgodę Artura na wykonanie tego tematu 19
WillyKrK Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 I bardzo dobrze że jest łamany stereotyp osób niepełnosprawnych które nic nie mogą robić. Sam ostatnio zacząłem oglądać chłopaka na twitchu który gra w CS:GO na padzie od xboxa nogami i ma się dobrze. Szerokości Panie Arturze 6
elot360PL Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Zadna niepelnosprawnosc nie wyklucza z zycia codziennego, po prostu wtedy zycie daje wiecej wyzwan do pokonania. Szerokosci panie arturze! 6
Lulu PolskiMiliarder Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 wielki szacun dla Pana Artura ! 6
świstak cham Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Szacun! Ja tyle nie siedziałem chyba w grach moich wszystkich 2
Snake [PL] Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Konkretnie. Wielki szacunek mam dla takich ludzi. Czyżby pan Artur był przedtem kierowcą ciężarówki?Dlaczego tak myślę? Proste. 3,5tys godzin to może tylko pasjonat zrobić, szczególnie taki, któremu została tylko taka opcja prowadzenia ciężarówki. 1
DamYan Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Gratulacje i życzę wytrwałości w dalszej jeździe 1
Artur PL Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Nie, nie byłem zawodowym kierowcą ciężarówki, po prostu jest to moją pasją. 1
Refus Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Nie, nie byłem zawodowym kierowcą ciężarówki, po prostu jest to moją pasją. Wielkie propsy za to, że mimo trudności dążysz do celu i nie usprawiedliwiasz się problemami. Szerokości! 3
Grzesiek[PL] Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 Nic więcej nie trzeba pisać pełen szacunek dla Pana. Chylę czoło! 2 Zapraszam! Twitch: http://www.twitch.tv/grzesiekooo YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC7prc1_ozUDn34gAk5n-ZiQ
Husky.TM Posted April 12, 2015 Report Posted April 12, 2015 zycze szerokosci i pozdrawiam to jest pasja 1
->>VectorV6<<- Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Pozazdrościć tylko takiego pracownika ! Taki pracownik jest cenniejszy od złota !! Wszystkiego dobrego Panie Arturze! 2
Alask Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Gratuluję samozaparcia pomimo przeszkód. Mam nadzieję, że gra w ETS2MP będzie przyjemnością 1
H&V I Vaiarek Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 To powinna być również nauczka dla wszystkich tych, którzy narzekają, że manewrowanie jest momentami trudne. Jak Polak chce to potrafi Dużo zdrowia dla Pana Artura i następnych 3000 godzin w ETS2 2 Dołącz do jednej z najstarszych vs'ek | hvlogistyka.pl
Guest Posted April 13, 2015 Report Posted April 13, 2015 Jeżeli ktoś chciałby zobaczyć jak Artur jeździ to podaje streama teraz jest online a także jutro o 14:00 http://www.twitch.tv/larturlpl 5
Guest Posted April 24, 2015 Report Posted April 24, 2015 #Odświeżam! Zapraszam na live Artura! http://www.twitch.tv/larturlpl
Malanoś Posted April 24, 2015 Report Posted April 24, 2015 Chyle czoło Panie Arturze. Naprawde dokonał wielkiego osiągnięcia ale napewno to dopiero początek. Wiele sił w trwaniu w Pana pasji życze i pamiętajcie wszyscy,niepełnosprawność nigdy nie stanie na drodze wytrwałego człowieka. Pozdrawiam serdecznie 2
pompka500 Posted April 24, 2015 Report Posted April 24, 2015 Arturo człowiek nieugięty, czapką z głowy i czołem o podłogę kłania się pompka
Ojciec Narodu Posted April 25, 2015 Report Posted April 25, 2015 Kilka razy zdarzyło mi się spotkać owego pana na trasie. dzięki temu postowi będę stawał na trasie i z szacunkiem przyglądał się na to z jaką precyzją jeździ się w Ets2 jeżeli oczywiście będe miał okazję ponownie spotkać Pana Artura gdzieś w Europie Pozdrowienia i ukłony z World Expressu ! 1
rbQ321 Posted April 27, 2015 Report Posted April 27, 2015 Jestem pełen podziwu! Sam znam dwie osoby, które łamią bariery, które pokonać ma problem osoba w pełni sprawna. Takie osoby często są bardziej pozytywnie nastawione, niż inne, zdrowe osoby.. Szczególnie podziwiam takie osoby za dystans do swojego kalectwa, kiedy potrafią z tego dobrze żartować, a nawet doskonale straszyć nowo poznane osoby Myślę, że żadnych historii przytaczać nie trzeba Pozdrawiam i życzę szerokości na drodze! Nie zapomnij zostawić kontaktu do siebie!
NoLiMiT Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 Wielki szacunek do tego pana kozak i tyle moge powiedziec
Wexu Posted May 6, 2015 Report Posted May 6, 2015 Gratulacje ... Widać jaką pasją jest dla Ciebie świat ciężarówek, "pierwsza lepsza osoba" nie dałaby rady tego osiągnąć . if i'm online you can FOLLOW ME ON MAP! // if you have 'something' to me then write PM in English or Polish! i don't accept anyone on steam!
Recommended Posts