Jump to content

Recommended Posts

cargo-delivery-event-fruity-freight-fies

4HwSR4B.png

 

Start motorene og spenn dere fast lastebilsjåfører!!

 

Med sommeren over oss, er det den perfekte tiden for å lansere en ny type in-game event her på TruckersMP - Cargo Delivery Events.

 

Vi mottar ofte forespørsler fra fellesskapet om at vi må legge til mer variert innhold til serverne våre for spillere å nyte, så vårt Add-On Team har jobbet hardt og vi er glade for å kunne gi dere den siste frukten av deres arbeid - Fruity Freight Fiesta event.

 


 

Fra nå og frem til 2. juli har vi fem nye TruckersMP eksklusive spesiallaster tilgjengelig, klare for levering over hele Europa og Nord-Amerika i både Euro Truck Simulator 2 og American Truck Simulator. For å delta i Fruity Freight Fiesta-eventet kan spillere tjene noen saftige belønninger - les videre for alle detaljene;

 


 

Lastene

 

Boxes of Grapes 🍇

4YwKYpU.png

 

Giant Mangoes 🥭

no0K4Yr.png

 

Boxes of Oranges 🍊

5mY9u07.png

 

Giant Pineapple 🍍

SQQlZIK.png

 

Giant Watermelons 🍉

xeylc8H.png

 


 

Personlig Belønning

 

Som en belønning for å delta i Fruity Freight Fiesta-eventet, kan alle deltakere tjene en achievement for profilen deres - for å få denne belønningen må du fullføre minst fem leveranser av noen av de spesielle lastene som er oppført ovenfor, i en av spillene.

 

e2F8BLO.png

 


 

Fellesskaps-belønning

 

I tillegg til den personlige belønningen, ønsker vi å sørge for at spillerens innsats under Fruity Freight Fiesta-eventet viser seg å være fruktbart, så vi har satt et ekstra fellesskapsmål på 20 000 leveranser på tvers av begge spillene som må fullføres under varigheten av eventet. Sørg for å gjøre så mange leveranser du kan!

 

Når målet er nådd, vil fellesskapet bli belønnet med utgivelsen av et spesielt sett med hytte-tilbehør for å feire begivenheten.

 


 

Vi håper du er like begeistret for denne nye begivenheten som vi er. Forhåpentligvis vil det være den første av mange Cargo Delivery Events som kommer hit på TruckersMP!

 

Fortell oss hva du synes på forumet eller Discord og sørg for å dele bildene dine med oss på Facebook, Instagram eller Twitter ved å bruke hashtaggen #TMPFruityFreightFiesta 📸

 

-TruckersMP Teamet

  • HaulieThumbsUp 1

rwozThR.png iUwwMhn.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.