Jump to content

TruckersMP "Featured Zone"


Recommended Posts

truckersmp-featured-zone.1685793614.png

Dp2V8oH.png

 

Heisann!

 

Siden den første versjonen av Real Operations tilbake i 2017, har det vært en av de mest populære eventene på TruckersMP. Med fjorten utgaver (og flere kommer i fremtiden!) under beltet, har vi kommet langt, og jobber kontinuerlig hardt for å utvikle nye ideer og verktøy for å gjøre hvert event bedre enn det forrige.

 

Etter introduksjonen av et av de mest nyttige av disse verktøyene, vårt Dynamic Objects System (DOS) - som gjør det talentfulle teamet vårt i stand til å samhandle med miljøet i spillet på live-servere, og tillater plassering av en hel rekke tilpassede objekter, inkludert trafikk administrasjons-løsninger, smarte skilt, rekvisitter og kjøretøy – vi har hatt ambisjoner om å bringe live-events til vår mest populære server – Simulation 1, og har jobbet hardt bak kulissene for å gjøre dette til en realitet.

 

I dag er vi veldig glade for å kunngjøre lanseringen av "Featured Zone" - den første av våre live-events som finner sted på Simulation 1.

 


 

Hva er en "Featured Zone"?

 

I denne utgaven av "Featured Zone", som finner sted mellom 3. juni og 2. juli, vil TruckersMP gjennomføre et levende byggeprosjekt i spillet for å bringe motorveiene rundt Calais opp til "Managed Motorway"-standarder, dette inkluderer installasjonen av permanente overliggende portaler og smart skilting, som gjør at dette tett befolkede området kan administreres mer effektivt på en kontinuerlig basis.

 

Eventet vil gi spillere sjansen til å se konstruksjonsfremdriften i sanntid, samt se en rekke spesielle kjøretøyer i arbeid på tvers av "Featured Zone"-området, og gir massevis av interesse og muligheter for unike interaksjoner.

 

For å lette arbeidet er det på plass en rekke kjørefelt-stenginger og hastighetsbegrensninger for å gi teamet vårt plass til å jobbe trygt. Ytterligere fullstendige stenginger og omkjøringer er også planlagt over de fire ukene når det er nødvendig. Medlemmer av Event Teamet og Game Moderation Teamet vil også være til stede for å sørge for at ting går knirkefritt.

 

btDhHKq.png

 

Husk følgende når du kjører gjennom området;

 

  • Køer er sannsynlige, vær tålmodig og følg alle veiregler mens du kjører gjennom sonen
  • Følg alle skilting og instruksjoner gitt av TruckersMP Staff
  • Reduserte fartsgrenser med fotobokser er i bruk i hele sonen
  • Ikke stopp i sonen, hvis du får motorstopp, bruk F7 for å teleportere til verkstedet

 


 

Vi håper du liker denne nye innovasjonen fra TruckersMP. Vi vil gjerne høre tilbakemeldingene dine om "Featured Zone" - fortell oss hva du synes på forumet, Discord eller ved å sende inn en feedback ticket til Community Management.

 

Sørg for å dele bildene dine med oss også, på Facebook, Instagram eller Twitter ved å bruke hashtaggen #TMPFeaturedZone 📸

 

-TruckersMP Teamet

  • HaulieThumbsUp 1
  • Awesome! 1

rwozThR.png iUwwMhn.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.