Spekly Posted March 18, 2023 Share Posted March 18, 2023 Witam Po dłuższej przerwie chciałem powrócić do gry w ETS2. Przy próbie zalogowania się wyskakuje taki oto błąd: Dodam że jest on w wersji singleplayer jak i truckersm. Gra działa bez problemu gdy utworzę nowy profil, ale nie chce stracić zawartości z tego. Czym jest to spowodowane? To problem z kontem czy co? EDIT Nie mam problemów z internetem, komputer jest połączony kablem do routera EDIT2 Temat do zamknięcia. Problem rozwiązany. Pliki w folderze "plugins" blokowały uruchomienie. Wystarczyło je skasować i wszystko działa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 JJay Posted March 25, 2023 Share Posted March 25, 2023 Zamykam wątek na prośbę autora. Problem rozwiązany. // Zamykam i przenoszę do Rozwiązanych Nie ma magicznych skrótów do rozwiązania Twoich problemów. | Ban appeal | Complaints / Feedback | TruckersMP Rules | Join the Team | Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Spekly
Witam
Po dłuższej przerwie chciałem powrócić do gry w ETS2.
Przy próbie zalogowania się wyskakuje taki oto błąd:
Dodam że jest on w wersji singleplayer jak i truckersm.
Gra działa bez problemu gdy utworzę nowy profil, ale nie chce stracić zawartości z tego.
Czym jest to spowodowane? To problem z kontem czy co?
EDIT
Nie mam problemów z internetem, komputer jest połączony kablem do routera
EDIT2
Temat do zamknięcia. Problem rozwiązany.
Pliki w folderze "plugins" blokowały uruchomienie. Wystarczyło je skasować i wszystko działa.
1 answer to this question
Recommended Posts