Jump to content

Elértük az 5 000 000 regisztrált felhasználót


Ivonole

Recommended Posts

Üdv kamionosok,

 

Mindig nagy sikerélményünk van, amikor az évek alatt felépített csodálatos közösségünkre nézünk. Amikor 2014 májusában először elindult a TruckersMP, még csak egy kicsi álom volt csak és sosem gondoltuk, hogy valaha is ekkora lesz. A TruckersMP-t először 2013-ban indult el egy csapat Euro Truck Simulator 2 játékossal, akik élethűbb és magával ragadóbb többjátékos módra vágytak. A mod hamar népszerűséget szerzett a játék közösségében és ez idő alatt a TruckersMP mögött álló csapat folytatta a mod fejlesztését, hogy több funkció kerüljön bele és támogassa az új játékverziókat. Ebben a hónapban elértünk egy rendkívüli mérföldkövet, mégpedig, hogy elértük az 5 000 000 regisztrált felhasználót. Ez az eredménye a TruckersMP csapat kemény munkájának és elhivatottságának, illetve a kamionos közösségnek, akik sikeresség tették a modot.

 

2021 februárjában ünnepeltük azt, hogy elértük a 4 000 000 felhasználót és az, hogy ilyen rövid idő alatt ennyi játékost szereztünk, igazán elképesztő. Azóta is új izgalmas funkciókat tettünk közzé, mint a saját fuvar diszpécserünk, Operation HQ és együttműködésünk a DBus Worlddel. Szeretnénk mindenkinek megköszönni, hogy továbbra is a TruckersMP-vel játszotok és hogy naponta kapcsolatba léptek velünk. A közösség áll a célpontban és nélkületek ez a projekt nem létezne. Ez szintén egy tökéletes pillanat, hogy elismerjük csapatunk rengeteg időbefektetését a projektbe. Nélkülük ez nem lett volna lehetséges.

 

Az alkalomról készült videót ide kattintva megnézeted.

 

Azzal, hogy elértük az 5 millió regisztrált felhasználót, szeretnénk megünnepelni és megköszönni a TruckersMP teljes közösségének támogatásukat. A következő években is folytatjuk a mod fejlesztését. Visszajelzésetek és részvételetek kérdőívekben és szavazásokban adja az energiát, hogy folytassuk a közösség fejlesztését, amit mindannyian annyira szeretünk. Köszönjük!

 

- A TruckersMP csapata

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.