ibobeytr_ Posted February 19 Share Posted February 19 Bildiginiz gibi önceki senelerde truckersmpye ban affı gelmişti bu ban affı tekrar gelmeli sebepsiz yere bir sürü ban yiyen arkadaşlarımız var bu yüzden ban affı gelsin işte yalandan yazı yazmıyım özet ban affı gelsin Link to comment Share on other sites More sharing options...
CrackPrewier Posted February 19 Share Posted February 19 reis ban affi gelirse troller cogalir tekrardan gelmesin gerek yok Link to comment Share on other sites More sharing options...
DatSpeed Posted February 19 Share Posted February 19 // Moved to Turkish Discussion Languages: TR / EN | Discord: DatSpeed#0001 -> Rules | Feedback | Report System | Ban Appeal <- + Link to comment Share on other sites More sharing options...
! Folcwine Posted February 19 Share Posted February 19 Aslında yapılabilir ama bunun artısı ve eksisi düşünülmeli. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ibobeytr_ Posted February 19 Author Share Posted February 19 1 hour ago, CrackPrewier said: reis ban affi gelirse troller cogalir tekrardan gelmesin gerek yok tekrar ban yerler haksız yere ban yiyen çok kişi tanıyorum mesala banlıyken bol dlcli hesaba geçim dedim kalıcı yedim :d Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark Lord! Posted February 19 Share Posted February 19 1 hour ago, ibobeytr_ said: tekrar ban yerler haksız yere ban yiyen çok kişi tanıyorum mesala banlıyken bol dlcli hesaba geçim dedim kalıcı yedim :d Yasaklıyken başka hesaba geçerseniz Ban Evading kuralını ihlal edeceği için elbette kalıcı yasaklanacaksınız : D Ban affına gerek olduğunu şahsen sanmıyorum takımda kimse kimseyi haksız yere yasaklamaz yasaklayamaz illa ki bir kural ihlali gerçekleşmiştir ki olsa bile geri bildirim yoluyla itiraz etmesi durumunda durum kesinlikle çözülecek Link to comment Share on other sites More sharing options...
!drkYVZ Posted February 20 Share Posted February 20 Benim düşüncem tekrardan ban affı gelmemeli çünkü zaten birçok kişisini yasağı kaldırıldı ve bundan sonrası için de herhangi bir hatalı durumunuz olmadığında ban yiyeceğinizi düşünmüyorum. Kind regards, !drkYVZ Social: Useful Links: TruckersMP | TruckersMP Forum | Steam Ban Appeal | Report | Rules | Feedback | Support Languages that I know; Turkish, English, Spanish, German Have a safe trucking and have a good day! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DatSpeed Posted March 10 Share Posted March 10 Merhaba, Konu on dört (14) günden daha fazla in-aktif olduğu için, konuyu kilitleyip Arşiv kısmına taşıyacağım. Bu prosedürler, forumu organize etmek ve düzenli bir hale getirmek için uygulanmaktadır. Anlayışınız için teşekkürler! Saygılarımla, DatSpeed TruckersMP Game Moderator + Community Moderator // Locked and Moved to "Arşiv" Languages: TR / EN | Discord: DatSpeed#0001 -> Rules | Feedback | Report System | Ban Appeal <- + Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts