Aknfrev Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 truckersmp yi açıyorum fakat direkt olarak ets2 açılıyor önce simulation 1 veya arcade gibi sunucuları seçtirmiyormu ? yani online olarak giremiyorum sadece arkadaşımla konvoy yapabiliyorum neden sunucu seçtirmiyor ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 quln Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Merhaba @Aknfrev ; Bir sorununuz olduğundan bahsetmiştiniz, bunun için gerçekten üzgünüm. Size yardımcı olmak için elimden geleni yapacağımdan emin olabilirsiniz. İlk öncelikle foruma yeni kayıt olduğunuzu görüyorum hoş geldiniz! Yardıma ihtiyacınız olursa benimle iletişime geçmekten çekinmeyin. Buranın uygun kategori olduğunu pek sanmıyorum bundan dolayı yetkililer konunuzu farklı kategorilere taşıyabilir. ETS2 dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın. ( Steam -> ETS2/ATS2 -> Özellikler -> Yerel Dosyalar -> Yerel Dosyaların Bütünlüğünü Doğrula) ~EN YAYGIN ÇÖZÜM~ Launcher'i C:\ProgramData yoluna kurmayı deneyin. (Ayarlar -> TruckersMP kurulum dizini -> C:\ProgramData yoluna kurmayı deneyin ) ETS2/ATS2 yi OpenGL ile başlatın. ( Steam -> ETS2/ATS2 -> Oyna -> OpenGL i Seçip Oyunu Açın -> SÜR Butonuna Bastıktan Sonra Oyunu Kapatın ) Launcher'i yönetici olarak çalıştırın. ( TruckersMP Launcher -> Sağ Tıkla -> Yönetici Olarak Çalıştır ) Eğer hala olmuyorsa Launcher'i bilgisayarından kaldırmamız gerekir. Win+R -> %programdata% -> TruckersMP klasörünü silin. C:\Program Files\ -> TruckersMP Launcher adlı klasörü silin. Belgelerim -> ETS2MP ve ATS2MP klasörlerini silin. Win+R -> regedit -> HKEY_LOCAL_MACHINE adlı yeri genişlet -> SOFTWARE adlı yeri genişlet -> TruckersMP dosyasını silin. Bunları yaptıktan sonra BURAYA tıklayarak Launcher'i yeniden indirin. Umarım verdiğim yanıtlar ile sorununuzu çözmeyi başarabilmişimdir. Başka sorularınız varsa bana yazmaktan çekinmeyin. İyi akşamlar, görüşmek üzere. Kind regards, Social: Useful Links: quln. TruckersMP | TruckersMP Forum | Steam Ban Appeal | Report | Rules | Feedback | Support Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Aknfrev Posted February 10, 2023 Author Share Posted February 10, 2023 bende program data diye birşey gözükmüyor sorunum çözüldü çok teşekkür ederim Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 quln Posted February 10, 2023 Share Posted February 10, 2023 Merhaba @Aknfrev; Bir şey değil. Dediğim gibi aklına takılan herhangi bir sorun varsa bana yazmaktan çekinme. İyi günler diliyorum, iyi oyunlar. Kind regards, Social: Useful Links: quln. TruckersMP | TruckersMP Forum | Steam Ban Appeal | Report | Rules | Feedback | Support Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Community Moderation Manager DatSpeed Posted February 13, 2023 Community Moderation Manager Share Posted February 13, 2023 // Moved to Yardım / Destek Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 Nightmaree. Posted February 13, 2023 Share Posted February 13, 2023 Merhaba, Sorunuzun çözüldüğünü duyduğuma sevindim. Gelecekte başka bir sorununuz olursa, bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinmeyin. Saygılarımla, Nightmaree. TruckersMP - Support //Kilitlendi ve Çözülmüş Konulara taşındı. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
Aknfrev
truckersmp yi açıyorum fakat direkt olarak ets2 açılıyor önce simulation 1 veya arcade gibi sunucuları seçtirmiyormu ?
yani online olarak giremiyorum sadece arkadaşımla konvoy yapabiliyorum neden sunucu seçtirmiyor ?
5 answers to this question
Recommended Posts