Jump to content

Freeroam Special de Crăciun


Acvilla

Recommended Posts

Salutare!

 

Sperăm că v-ați distrat la Convoiul de Crăciun. Cu siguranță avem surprize pentru voi în perioada Crăciunului, prin reintroducerea zonei de evenimente Silverstone pe harta de ETS2! Corect, începând de duminică, 18 Decembrie până vineri, 6 Ianuarie, puteți naviga prin legendara noastră zonă de evenimente și o puteți explora după bunul plac.

 

Veți putea să o găsiți pe serverul dedicat "TruckersMP Christmas Special", care este un server fără coliziuni, astfel încât să vă puteți distra alături de prieteni oricât doriți. Citiți în continuare pentru a afla ce cuprinde pista de curse Silverstone:

 

fv2dmbg.png

 

Pista clasică de liniuțe, alcătuită din maxim 8 benzi pe care puteți concura cu prietenii voștri pentru a vedea cine are cel mai rapid camion din parcare. Situată chiar în interiorul circuitului de curse, puteți să vedeți viteza camioanelor pe circuitul din apropiere. Este o priveliște ce trebuie neapărat văzută!

 

Vn48dyZ.png

 

Celebra noastră provocare de lovit jalonul. Este similară cu pista de liniuțe, cu excepția faptului că această provocare vă testează și capacitățile de frânare. Trebuie să loviți primul jalon, însă nu trebuie să loviți și cele două jaloane din spate, altfel eșuați provocarea! Acest eveniment permite participarea unui număr de maxim șase prieteni, care să concureze unul împotriva celuilalt!

 

j3IS8on.png

 

Situată la marginea terenului, întinderea aceasta vastă de asfalt permite două tipuri diferite de provocări de dat cu spatele. Însă, aveți mare grijă la acele linii albe, întrucât trebuie să vă mențineți în interiorul acestora pentru a completa cu succes această provocare. Sunt cel puțin patru locații identice disponibile pentru fiecare dintre cele două provocări, oferindu-vă astfel posibilitatea de a concura cu prietenii pentru a vedea cine este cel mai bun la mersul cu spatele!

 

lvdyQTm.png

 

Într-un final, ultima provocare pentru grup! Circuitul național oferă curbele și denivelările specifice unei curse palpitante. Conduceți cu grijă, întrucât există obstacole adiționale de care trebuie să vă feriți pe parcursul circuitului!

 

Prin urmare, fie că doriți să concurați prin Silverstone, fie că vă place să frecventați alte zone ale hărții, sperăm că vă bucurați de posibilitatea de a vă plimba pe TruckersMP într-un mod mai distractiv și relaxant

 

Regulile impuse pe acest server pot fi găsite aici

 

Distracție plăcută pe server și, desigur, să aveți parte de un Crăciun fericit!

- Echipa TruckersMPfavicon-16x16.webp.1987509c9b7648f2fa824992c52b4798.webp

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.