Jump to content

Bemutatjuk az új TruckersMP indítót


Ivonole

Recommended Posts

Üdv mindenkinek!

Pontosan három évvel ezelőtt, 2019. novemberében elkezdünk gondolkozni egy új indítón, az alkalmazáson, amivel a játékosok szervereinkhez csatlakoznak. Azonban különböző okok miatt a projekt nem valósult meg. 3v DevOps felvétele megváltoztatta ezt és újraélesztettük a projektet, és az alapoktól kezdtük.

 

Idáig az indító főleg ahhoz volt használva, hogy csatlakozni tudjatok szervereinkhez, de az volt az álmunk, hogy tovább bővítsük a lehetőségeket, ezzel is javítva a felhasználói élményen. Rengeteg olyan információ van, amiről tudjuk, hogy felhasználóink szeretnének készek lenni és megértjük, hogy néha nehéz lehet követni a weboldalon történő dolgokat. Volt valaha is, hogy szeretted volna látni, hogy melyik a legforgalmasabb szerver mielőtt elindítod a TruckersMP-t? Szeretnéd látni a következő eseményeket az eseményrendszer megnyitása nélkül? Vagy esetleg biztos szeretnél lenni abban, hogy ne maradj le bármilyen rövid bejelentésről weboldalunkon, megnézni közösségi oldalainkat vagy a játékok jelenlegi verzióit?

 

Örömmel jelentjük be, hogy most már készek vagyunk, hogy megosszuk vadonatúj, modern indítónkat veletek! Az összes fentebb említett funkció és még több is elérhető közvetlenül az új indítónkból, ezzel is csökkentve az információ keresésével eltöltött időt és hogy több idő maradjon a játékra. Továbbá az új indító lehetővé teszi számunkra letöltési infrastruktúránk fenntartását és fejlesztését, és sokkal könnyebbé teszi a technikai hibák megtalálását. Azoknak a felhasználóknak, akik nemrégiben csatlakozási hibákat észleltek és beszélsz support csapatunkkal, az új indítónak meg kell oldania ezt a problémát. Ha mégsem, vegyétek fel a kapcsolatot újra csapatunkkal.

 

Launcher.png?width=1143&height=671

 

Elég a beszédből, miért nem próbálod ki az új indítót saját magad? Az új indítót ide kattintva töltheted le. Reméljük, hogy annyira fog tetszeni az új indító, mint nekünk! Várjuk pozitív és negatív visszajelzéseteket is! Jelöljetek meg minket közösségi médián a #TruckersMP hashtaget használva, kezdeményezzetek beszélgetést Discord szerverünkön vagy vegyétek fel a kapcsolatot a Community Management csapattal egy visszajelzés nyitásával a visszajelzési rendszerben.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.