Jump to content

Convoiul de Halloween - 30 Octombrie 2022


Acvilla

Recommended Posts

halloween-convoy-30th-october-2022.16665

 

Salutare, camionagiilor!

 

Ați condus vreodată pe un drum liber și întunecat și ați avut impresia că sunteți urmărit? Nu știți sigur dacă silueta din oglinda voastră a fost doar o iluzie? Acest zgomot de zgârieturi a fost de la un tufiș sau de la ceva mai înfricoșător?

 

Dacă doriți să aveți parte de o experiență de condus uluitoare de Halloween-ul din anul acesta, organizăm un convoi pentru a vă testa limitele curajului! Vor fi modificări personalizate, astfel încât să ridicăm nivelul de sperieturi la maxim!

 

hween.png

 

Veniți alături de noi duminică, 30 octombrie 2022, la ora 18:00 UTC (Fusuri orare alternative)!

 

Convoiul nostru de groază va începe în orașul Bakersfield, California. Din nefericire, camionagii cu frică de întuneric nu trebuie să se aștepte să vadă multă lumină pe parcursul experienței...

 

Pentru a fi și mai înspăimântător, destinația nu va fi anunțată! Încercați să nu vă pierdeți și să urmați direcțiile/instrucțiunile echipei de Event. Nu vreți să vă rătăciți singuri acolo, corect?

 

Durata estimativă a convoiului este de 150 de minute. Poate dura mai mult dacă vă aflați în spatele convoiului. Nu avem pauze programate, însă puteți să trageți pe dreapta într-un loc sigur dacă aveți nevoie de o pauză (Asta dacă nu vă este prea frică).

 

Plecare: Orașul Bakersfield, California

 

Informații adiționale despre eveniment: Reguli eveniment | DLC: Nu este necesar niciunul | Server: Official Halloween Convoy

 

Drumuri bune!

 

- Echipa TruckersMPfavicon-16x16.png

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.