Jump to content

Halloween konvoj - 2022. október 30.


Ivonole

Recommended Posts

Üdv kamionosok!

 

Volt már, hogy egy üres, sötét úton vezettél és úgy érezted mintha néznének? Nem vagy benne biztos, hogy a tükörben lévő figura csak a képzeleted? Az a zörgés csak a bokor volt vagy valami rosszabb?

 

Ha szürreális kamionos élményre vágysz idén Halloween-kor, akkor gyere el konvojunkra, ahol bátorságodat végsőkig feszegetjük! Egyedi módosításokkal kiegészítettük, hogy a félelmi skála a maxon legyen!

 

 hween.png 

 

Csatlakozz hozzánk 2022. október 30-án, vasárnap 19:00-kor (CEST)! (Alternatív időzónák)

 

Ijesztő konvojunk Bakersfield, Kaliforniából fog indulni. Sajnos azok a kamionosok, akik félnek a sötétben, nem számíthatnak túl sok fényre a konvojon…

 

A terrorhoz ráteszünk egy lapáttal úgy, hogy a végállomást nem jelentjük be! Próbáljatok együtt maradni és követni az Event Team utasításait. *Nem akarsz eltévedni és egyedül maradni, ugye?*

 

A konvoj időtartama körül-belül 150 perc lesz. Ez lehet több is, ha a konvoj vége fele vagy. Szünet nincs tervezve, de nyugodtan félreállhatsz biztonságos helyre, amennyibe szükséges számodra (Hacsak nem félsz túlságosan is)!

 

Indulási hely: Bakersfield, Kalifornia

 

További eseményinformációk: Eseményszabályzat | DLC: Nem szükséges | Szerver: Official Halloween Convoy

 

Kellemes kamionozást!

 

-A TruckersMP csapata

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.