Jump to content

Discord szabályzat frissítése


Ivonole
 Share

Recommended Posts

Üdv mindenkinek!

 

Belsős és külsős frissítéseket és változtatásokat követve, úgy döntöttünk, hogy átnézzük Discord szabályzatunkat és újra dolgozzuk, hogy megfeleljenek a jelenlegi szituációhoz. Ez a blogbejegyzés áttekintést nyújt a legfontosabb módosításokra. Teljes Discord szabályzatunkat itt találod.

 

- 2.06. A kitűzött csatorna üzenetek és leírások tartalmazhatnak szabályokat a csatornával kapcsolatban.

 

Hozzáadtuk ezt a szekciót, hogy néhány dolog tisztázásra kerüljön és hogy a kitűzött üzenetek tényleges szabályként működjenek és nem csak ajánlások ahogy korábban látható volt.

 

- 2.17. Szigorúan tilos képeket, videókat vagy bármilyen ötlet megosztani, ami veszélyes vezetésre bíztat. Ebbe bele tartozik például a mobiltelefon használata vezetés közben nyilvános úton, ha veszélyesnek tekinthető, őrült sebességgel való vezetés nyilvános úton, illegális/nem biztonságos/nem helyénvaló tartozékok és/vagy módosítások mutogatása. A Dashcam felvétel ez alól kivételt képez egészen addig, amíg másokat nem sodorsz veszélybe.

 

A korábbiakkal ellentétben ez a szabály hivatalosan is az egész Discord szerveren érvényes lesz. Média vagy tartalom, ami a beszélgetéshez kapcsolódik, moderáltan engedélyezett, mindaddig, amíg nem bíztat veszélyes vezetésre vagy szabályzatunkat nem sérti.

 

Mától kezdve, nem fogunk korábbi esetek miatt kitiltani véglegesen játékosokat. Azonban minden más végleges kitiltás oka megmarad, ahogy korábban is volt. Ezért a 9.01-es szabályt az alábbi módon módosítottuk:

 

- 9.01. A büntetések a következőképpen kerülnek kiosztásra:

• szóbeli figyelmeztetés

• 3x jegyzett figyelmeztetés

• 7 napos némítás

• 14 napos kitiltás

• további kitiltások 90 naposak

Minden korábbi végleges kitiltás, ami korábbi Discord szabálysértések miatt történt, fel lesz oldva. Azoknak a játékosoknak, akiket ez érint, büntetéseik vissza lesznek vonva és újra csatlakozhatnak hivatalos Discord szerverünkhöz azonnal. Szabálysértések, amik eredetileg végleges kitiltást eredményeznének, mostantól 90 napos kitiltások lesznek a hetedik szabálysértéstől kezdve.

 

Ahhoz, hogy teljes hozzáférést kapj a szerverhez, össze kell kapcsolnod Discord fiókodat weboldalunkkal. Ehhez kövesd ezt az útmutatót vagy a #connect-truckersmp csatornát a szerveren. A büntetések száma miatt kisebb hibák előfordulhatnak, ezért aki szeretné a visszajelzési rendszeren keresztül kérheti a Community Moderation Management-et, hogy manuálisan nézzék át büntetésüket.

 

A változtatásokat a #discord-rule-changelog csatornában találjátok.

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.