Jump to content

A következő megálló... TruckersMP!


Ivonole

Recommended Posts

Bus_Release_Banner.png

 

Üdv mindenkinek!

 

Azóta mióta az elsőnek említettük a buszokat TruckersMP-n, az ötlet hatalmas izgatottsággal fogadta a közösségünk és a csapatunk is. Már egy jó ideje volt ez, de a kulisszák mögött nagyon keményen dolgozunk új partnereinkkel a DBus World-del, hogy a buszok TruckersMP-n valósággá váljon.

 

Ezért nagy örömmel jelenthetjük be, hogy most már vezethettek buszt TruckersMP-n és egy új móddal játszhatjátok a játékot! A DBus World már elérhető volt egyjátékos módra, de most már elmerülhetsz modjukban a többi játékossal együtt többjátékos környezetünkben.

 

Mi a TruckersMP-nél mindig arra törekszünk, hogy kicsiszolt és kész terméket adjunk ki felhasználóinknak. Ezért a teljes projekt mindig is több volt, mint egy egyszerű jármű hozzáadása a játékhoz. Bemutatunk néhány forradalmi funkciót is, amit még soha nem láttatok. Reméljük, hogy ezzel sokkal jobb élményetek lesz.

 

Szóval mire is várunk? Ugorjunk bele, hogy mik lettek hozzáadva!

 

GIF3.gif

 

 

Egy vadonatúj mód, hogy a TruckersMP-n játszhass

 

Az egyik legészrevehetőbb változtatás a Bolloré Bluebus szervereinken, amit néhány sasszemű játékosaink már észrevehettek szervereinken. Mint korábban említettük májusban, ez lesz az egyedüli busz egyelőre, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsuk és semmilyen probléma ne legyen, amit a fájlok mérete és az animációk okoznának. Ezek mellett a DBus World kliens támogatását is hozzáadtuk a TruckersMP szervereihez, ami létfontosságú ehhez a kiegészítéshez.

 

A játékosélmény tovább fokozzuk az egyedi buszutas rendszerrel, ami engedi, hogy az utasok beszálljanak a buszba. Ezek az utasok a buszmegállókban fognak várni az általad vezetett járaton és a végén leszállnak. Ahhoz, hogy az utasok beszálljanak a buszba, meg kell állnod a jelölt helyen és a képernyőn lévő utasításokat kell követned.

 

GIF4.gif

 

Hogy valós és magával ragadó élményed legyen, a jelenlegi és a következő megállóknak van bemondásuk is játékban! Továbbá minden buszmegálló ütközésmentes zónában van, hogy forgalmas helyeknél ne legyen probléma. Széleskörű választékod lesz indulási és érkezési városokban, ami azt jelenti, hogy a variációk száma végtelen és tervezzük, hogy a jövőben tovább bővítsük ezt!

 

 

Szóval hogyan működik?

 

A DBus World-el való együttműködésünknek köszönhetően a TruckersMP-n lévő buszrendszer a DBus World klienssel együtt működik. Ez azt jelenti, hogy a lehető legjobb élményt tudjuk nyújtani ennél a játékmódnál. A járatokat a kliensben lehet kiválasztani, míg minden más a játékban történik. A DBus World TruckersMP-hez való telepítésével és használatával kapcsolatban ide kattintva olvashatsz többet tudásbázis cikkünkben. Segítségképpen a cikkben van egy gyakran ismételt kérdések szekció, ahol választ találsz néhány kérdésre.

 

Alapból találni fogsz egy csomó elkészített útvonalat, amit a csapatunk készített. Ezek mindenképpen remek utak, amik több országon és területeken keresztül mennek ETS2-ben. Azonban ezek mellett akár készíthetsz saját egyedi járatokat is a DBus World-ben! Járatok készítése viszonylag egyszerű mivel összegyűjtöttük a legtöbb információt amire szükséged lesz a készítéséhez, illetve egy lépésről lépésre útmutató is van. Egyedi járatok készítéséről ide kattintva találsz többet.

 

 

GIF1.gif

 

Reméljük, hogy ti is annyira izgatottak vagytok ezzel az új TruckersMP-hez hozzáadott kiegészítéssel kapcsolatban, mint mi! Hosszú munka volt az elkészítése és öröm lesz látni végre a játékosokat ahogy az utakon róják az új rendszerrel. Köszönjük, hogy elolvastátok bejegyzésünket és reméljük, hogy élvezni fogjátok ezt az új funkciót.

 

-A TruckersMP Team csapata

 

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.